Δημοτικές εκλογές '19

Β. Λαμπρινός: «Η σπίθα έγινε φωτιά αναγέννησης και ελπίδας»

«Το Ηράκλειο που αλλάζει με λόγια και έργα καθαρά», τόνισε μεταξύ άλλων κατά τη διάρκεια της ομιλίας του

Κορυφώνεται η προεκλογική εκστρατεία, με τους υποψηφίους να δίνουν την τελική μάχη λίγο πριν τις εκλογές.

Πλήθος κόσμου στην κεντρική ομιλία του Βασίλη Λαμπρινού, καθώς και στην παρουσίαση των υποψηφίων της παράταξής του. 

Φίλοι της παράταξης έδωσαν το «παρών» στην καρδιά της πόλης του Ηρακλείου και συγκεκριμένα στην αίθουσα του Κινηματοθεάτρου «Αστόρια». 

«Πριν πέντε χρόνια, στάθηκα εδώ μπροστά σας και σας κάλεσα ν’ αλλάξουμε πρώτα εμείς οι ίδιοι, για να αλλάξουμε την πόλη», τόνισε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Ηρακλείου και επικεφαλής της παράταξης «Δύναμης Πολιτών» κ. Βασίλης Λαμπρινός στην ομιλία του.

Αυτό που ζήτησε από τον κόσμο ο κ. Λαμπρινός είναι να στηρίξει τον Δήμο «σε νέα θεμέλια. Στην εμπιστοσύνη, στην αλήθεια, στην αλληλεγγύη, στην ιστορία και στον πολιτισμό αυτού του τόπου. Σε όσα δηλαδή αποτελούν την ίδια την ψυχή του Ηρακλείου, την ψυχή των ανθρώπων του».

«Ανάψαμε μια σπίθα σ’ αυτήν την αίθουσα το 2014. Στείλαμε σε όλο το Ηράκλειο ένα ξεκάθαρο μήνυμα: Αλλάζουμε!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Σήμερα η σπίθα αυτή έχει εξελιχθεί σε φωτιά δημιουργίας, αναγέννησης και ελπίδας. Πολλοί το προσπάθησαν, αυτά τα χρόνια, αλλά κανείς δεν κατάφερε ούτε να την ελέγξει ούτε να την σβήσει», ανέφερε ο κ. Λαμπρινός.

Το Ηράκλειο που οραματίζεται η παράταξη του κ. Λαμπρινού όπως χαρακτηριστικά ανέφερε είναι:

- Το Ηράκλειο της ατομικής ευθύνης

- Της εξωστρέφειας, των συμμετοχικών διαδικασιών, του εθελοντισμού.

- Της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης.

- Το Ηράκλειο που αναδεικνύει την ιστορία του, προστατεύει την πολιτιστική κληρονομιά του, επενδύει στους ανθρώπους του.

- Το Ηράκλειο που αλλάζει με λόγια και έργα καθαρά.

Μια σπίθα ήτανε και για να δανειστώ ένα σύνθημα των οπαδών του ΟΦΗ: Ανάψαμε φωτιά και μεγαλώνει!».

Με τις κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις των υποψηφίων δημάρχων ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος της μάχης για την Λότζια.

Σχόλια