Δημοτικές εκλογές 2019: Ο Άρης Παπαδογιάννης στο ΜΑΙΧ

Δημοτικές
Δημοτικές εκλογές 2019: Ο Άρης Παπαδογιάννης στο ΜΑΙΧ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο υποψήφιος δήμαρχος Χανίων και επικεφαλής της παράταξης «Η Απάντηση… τα Χανιά Μας» συνεχίζει τις συναντήσεις

Την απόλυτη στήριξη του στα εκπαιδευτικά και ερευνητικά ιδρύματα που εδρεύουν στα Χανιά, εξέφρασε για μια ακόμη φορά, ο υποψήφιος δήμαρχος Χανίων Άρης Παπαδογιάννης, χαρακτηρίζοντας «στολίδια» για την πόλη, το Πολυτεχνείο Κρήτης, το ΤΕΙ Κρήτης αλλά και το Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων, τις εγκαταστάσεις του οποίου επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας.

Συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού «Η Απάντηση… τα Χανιά Μας», ο επικεφαλής και υποψήφιος δήμαρχος Άρης Παπαδογιάννης, στην πολλή εποικοδομητική συζήτηση που είχε με τη διοίκηση και τα στελέχη του Μ.Α.Ι.Χ. επεσήμανε το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει το Ινστιτούτο, στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «προάγει έρευνα και καινοτομία υψηλού επιπέδου».

Ο κ. Παπαδογιάννης στο παρελθόν, υπενθυμίζεται ότι είχε συνεργαστεί ως αντιδήμαρχος με τα ερευνητικά ιδρύματα της πόλης των Χανίων, αξιοποιώντας τις γνώσεις και τα ερευνητικά τους αποτελέσματα ενώ είχε συνδράμει και στο «άνοιγμα» αρκετών ευρωπαϊκών προγραμμάτων τα οποία, υλοποιήθηκαν στα Χανιά.

Στις δηλώσεις ο κ. Παπαδογιάννης τόνισε ακόμη πως «η επιστημονική συμβολή και η τεχνογνωσία των εκπαιδευτικών - ερευνητικών ιδρυμάτων της πόλης, αποτελούν βασικούς πυλώνες για την ανάπτυξη του δήμου Χανίων και τα επόμενα χρόνια θα υπάρξει στενή και πολυεπίπεδη συνεργασία μαζί τους».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News