Δημοτικές εκλογές '19

Ντουντουλάκης: Οι υποψήφιοι του τοπικού συμβουλίου Βατολάκκου

Ανακοίνωση Υποψηφίων Τοπικού Συμβουλίου Βατολάκκου με τη «Νέα Εποχή»

Τους υποψηφίους συμβούλους του Τοπικού Συμβουλίου Βατολάκκου με τη «Νέα Εποχή», παρουσιάζει ο επικεφαλής και υποψήφιος Δήμαρχος Πλατανιά, κ. Μανόλης Ντουντουλάκης.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση: «Αποφασίσαμε να είμαστε υποψήφιοι για το Τοπικό Συμβούλιο Βατολάκκου, επειδή θεωρούμε ότι το χωριό μας πρέπει να έχει καλύτερη αντιμετώπιση στα προβλήματα του από τη Δημοτική Αρχή.

Τα τελευταία χρόνια βιώνουμε μια κατάσταση απαράδεκτη, πλήρους εγκατάλειψης και αδιαφορίας από το Δήμο και τον σημερινό Δήμαρχο και το ανύπαρκτο Τοπικό Συμβούλιο του χωριού.

Τις συνέπειες τις βλέπουμε καθημερινά: στο Δημοτικό Σχολείο που ετοιμάζεται να καταργηθεί αφού με εισήγηση του Δημάρχου υποβαθμίστηκε, στους  αγροτικούς δρόμους που θυμίζουν ερημωμένο τοπίο και τόσα άλλα.

Καμία παρέμβαση στην καθημερινότητα, ούτε συνεργασία του Δήμου με τους τοπικούς φορείς. (ενώ κατασκευαζόταν το μονοπάτι περιπάτου από τους κατοίκους του χωριού δεν προσέφερε καμία βοήθεια, ενώ όλοι οι φορείς και σύσσωμοι οι κάτοικοι διαμαρτυρόταν στον Ο.Α.Κ. για τις προκλητικές του διαθέσεις σχετικά με την τιμολόγηση του νερού του φράγματος δεν συμπαραστάθηκε).

Αποκορύφωμα η διακοπή του πόσιμου νερού το καλοκαίρι του 2017 λόγω χρέους του αντλιοστασίου ύψους 10.000 ευρώ το οποίο πληρώθηκε κατόπιν δικαστικής απόφασης  μεταξύ του Τ.Ο.Ε.Β. που είναι ιδιοκτήτης του αντλιοστασίου. Παρόλα αυτά ακόμα και σήμερα ο λογαριασμός Δ.Ε.Η. του συγκεκριμένου αντλιοστασίου είναι ληξιπρόθεσμος με ποσό 8.080 ευρώ αφού δεν έχει αναπληρωθεί από το 2017.

Ούτε καν γνωρίζει ποια είναι η Δημοτική περιουσία του χωριού.

Όλοι συμπεραίνουμε ότι δεν έχει προοπτικές να βελτιωθεί και θα συνεχίζει να μας απαξιώνει πάντα, αφού δε σεβάστηκε το χωριό που του έδωσε πλειοψηφία δυο φορές με τη διαρκή του απουσία.

Θεωρούμε ότι δεν είναι ο Δήμαρχος που μας αξίζει!

Δεσμευόμαστε αν εκλεγούμε, ότι το νέο Τοπικό Συμβούλιο θα ασκεί πλήρως τα καθήκοντά του, θα εισηγείται και θα απαιτεί από τη Δημοτική Αρχή  τα προβλήματα να αντιμετωπίζονται με σειρά προτεραιότητας που θα αποφασίζει το χωριό.

Πρωταρχικό θεωρούμε το θέμα του Δημοτικού Σχολείου και θα προσπαθήσουμε να ενισχυθεί με δασκάλους και να πειστούν οι γονείς να επαναφέρουν τα παιδιά που έφυγαν.

Ακόμα και τα έξοδα παράστασης που δικαιούται ο Πρόεδρος του Τοπικου Συμβουλίου θα αποδίδονται στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για τις ανάγκες των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Βατολάκκου.

Εκτιμούμε ότι ο κύριος Ντουντουλάκης Εμμανουήλ θα είναι ένας καλύτερος Δήμαρχος και τον υποστηρίζουμε».

Αναγνωστόπουλος Στυλιανός του Κυριάκου

Δασκαλάκης Χαράλαμπος του Χαράλαμπου

Καλαϊτσίδη Ελμίρα του Αρούντ

Κατσουλάκης Γεώργιος του Μιχαήλ

Μαρινάκης Νικόλαος του Μιλτιάδη

Ντουντουλάκης Παναγιώτης του Στυλιανού

Περουλάκη Γεωργία του Δημητρίου

Χριστοδουλάκη Σοφία του Ματθαίου

Σχόλια