Δημοτικές εκλογές '19

Στο λιμανάκι της Παντάνασας ο Κώστας Μαμουλάκης

Συνεχίζει την προεκλογική του περιοδεία ο υποψήφιος δήμαρχος Μαλεβιζίου

Στο πανέμορφο λιμανάκι της Παντάνασας, ένα σημείο – πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους, βρέθηκε το πρωί της Κυριακής ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης με υποψηφίους της παράταξης «Νέοι Δρόμοι».

Τον δήμαρχο υποδέχτηκε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Γιάννης Κοτσυφός και μαζί με μέλη του Δ.Σ. επισκέφτηκαν τον Σύλλογο Ερασιτεχνών Ψαράδων Γαζίου, τον Σύλλογο Επαγγελματιών Αλιέων Γαζίου, το Λιμεναρχείο και τις επιχειρήσεις του λιμανιού.

Ο Κώστας Μαμουλάκης συζήτησε με τους ανθρώπους που ζουν κι εργάζονται στο λιμανάκι της Παντάνασας για όλα τα έργα και τις παρεμβάσεις που έχουν ολοκληρωθεί και το πως αυτά επηρεάζουν την καθημερινότητά τους, όπως είναι οι νέοι προβολείς, οι αναπλάσεις και οι διαμορφώσεις, η τοποθέτηση νέου αστικού εξοπλισμού και του συστήματος αντιμετώπισης της θαλάσσιας ρύπανσης, η κατασκευή της πετρόκτιστης ράμπας προς τη δυτική παραλία, κλπ, καθώς και για τα προγραμματισμένα έργα και τους στόχους της επόμενης ημέρας, όπως είναι η επέκταση του μόλου και του λιμανιού, έργο για το οποίο υπάρχει σχετική μελέτη και αναζητείται το αντίστοιχο πρόγραμμα.

Συζήτησαν επίσης και για τα δεδομένα της αλιείας στην περιοχή μας, ενώ δεν θα μπορούσαν να λείψουν και τα σχετικά κεράσματα από τα φιλόξενα μέλη των ερασιτεχνών και επαγγελματιών αλιέων που έδειξαν την εκτίμησή τους στο πρόσωπο του Κώστα Μαμουλάκη, όπως επίσης και οι ευχές εν’ όψη των εκλογών, με τον Δήμαρχο να αντεύχεται, καλές θάλασσες να τους συντροφεύουν πάντα.

Σε Μονοναύτη, Λυγαριά, Μαδέ και Αμμούδι ο Κώστας Μαμουλάκης

Στους παραλιακούς και άκρως τουριστικούς οικισμούς του Μονοναύτη, της Λυγαριάς, του Μαδέ αλλά και στο Αμμούδι, βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης με υποψηφίους της παράταξης «Νέοι Δρόμοι».

Ο Κώστας Μαμουλάκης συνομίλησε με κατοίκους, επιχειρηματίες και εκπροσώπους των τοπικών φορέων για όλα όσα τους αφορούν, για τα μεγάλα έργα της περιοχής που ολοκληρώθηκαν ή εκτελούνται – όπως είναι ο βιολογικός καθαρισμός, η αντιπλημμυρική προστασία, οι κόμβοι της Αγίας Πελαγίας, η προστασία των ακτών, η τουριστική προβολή, τα έργα βελτίωσης της ποιότητας ζωής, οι αναπλάσεις, κλπ – αλλά και για όσα σχεδιάζονται και προγραμματίζονται για την επόμενη ημέρα. Τα πολλά και σημαντικά που αναβαθμίζουν την καθημερινότητα όλων, κατοίκων και επισκεπτών, όπως είναι οι ασφαλτοστρώσεις και οι βελτιώσεις του οδικού δικτύου, η ενίσχυση της τουριστικής ταυτότητας, κ.α.

 

Τα κεράσματα και σε αυτές τις επισκέψεις του Κώστα Μαμουλάκη δεν σταματούσαν ούτε λεπτό, οι ευχές για καλή επιτυχία επίσης ενώ έκδηλη ήταν η απαίτηση του κόσμου να μην χαθεί ούτε ένα λεπτό από την συνέχιση της αναπτυξιακής πορείας στην οποία βρίσκεται ο Δήμος Μαλεβιζίου. Κάτι που γέμισε ικανοποίηση τον Κώστα Μαμουλάκη, ο οποίος και εκμυστηρεύτηκε σε συνεργάτες του ότι «Όπως βλέπετε, ο πολίτης δεν είναι αχάριστος. Αναγνωρίζει τα αποτελέσματα, επιβραβεύει την προσπάθεια, σε βάζει στο μαγαζί του, στο σπίτι του και δεν σε αφήνει να φύγεις αν δεν σε κεράσει ενώ παράλληλα, απαιτεί όσα του αναλογούν. Έτσι πρέπει να γίνεται, αυτό σημαίνει να σε αισθάνεται ο συμπολίτη σου, δικό του άνθρωπο!» είπε χαρακτηριστικά.

 

Σχόλια