Βίκυ Κλίνη: «Η δύναμή μας... η φωνή μας!»

Δημοτικές
Βίκυ Κλίνη: «Η δύναμή μας... η φωνή μας!»
Με αληθινή επιδίωξη και στόχο να βοηθήσει όπως και όσο μπορεί να επιλυθούν χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζει γενικά η πόλη όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, εντάχθηκε στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Κουράκη και διεκδικεί την ψήφο των δημοτών

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στις Πατέλες, τόπο που αγαπά και νοιάζεται!

Είναι συγκροτημένη σαν χαρακτήρας και άνθρωπος, με σοφία και γνώση!

Πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης, διεκδικεί την ψήφο των δημοτών στη 2η Δημοτική Κοινότητα Ηρακλείου, με το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Κουράκη και τον Συνδυασμό «Ηράκλειο 3.7.5»!

Η Βίκυ Κλίνη είναι μια γυναίκα δυναμική, καλλιεργημένη, μα πάνω από όλα τα δύο χαρακτηριστικά που την διακρίνουν είναι η μαχητικότητα και η εργατικότητα.

Ωστόσο η νηφαλιότητα και η ψυχραιμία που αντιμετωπίζει τις δυσκολίες της ζωής και την καθημερινότητα είναι και αυτά δύο έντονα στοιχεία του χαρακτήρα της, τα οποία γνωρίζουν πολύ καλά όσοι έχουν την τύχη να την συναναστρέφονται!

Εργαζόμενη, παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών, μα κυρίως αγωνίστρια της ζωής, ρίχνεται στη «μάχη» των εκλογών. Επιθυμία της είναι να προσφέρει στον τόπο της που αγαπά και στους συμπολίτες της που σέβεται και συμπάσχει μαζί τους σε μια καθημερινότητα δύσκολη.

Επιθυμία της κυρίως να λυθούν προβλήματα - τα οποία χρονίζουν άλυτα και ξεχασμένα - που αντιμετωπίζει η 2η Δημοτική Κοινότητα Ηρακλείου, όπου και κατεβαίνει υποψήφια διεκδικώντας την ψήφο των δημοτών ώστε να προσφέρει τα μέγιστα με διάθεση και όρεξη για δουλειά και προσφορά!

Όπως η ίδια είπε στο neakriti.gr: «Η δύναμή μας είναι η φωνή μας, η συμμετοχή στα κοινά και όχι η απάθεια, η απραξία. Μόνο αφήνοντας τη "σιγουριά" του καναπέ και αντιμετωπίζοντας τα προβλήματα αληθινά και ουσιαστικά, θα μπορέσουμε να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας. Με αυτές τις σκέψεις και έχοντας πάντα στο μυαλό μου ότι, πράττοντας το καλύτερο για τον τόπο μου, είναι κάτι που αφήνω ως παρακαταθήκη στα παιδιά μου, αποφάσισα να συμμετέχω στις αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφια κοινοτική σύμβουλος. Αληθινή μου επιδίωξη, στόχος μου, είναι να βοηθήσω όπως και όσο μπορώ να επιλυθούν χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζει γενικά η πόλη όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα, αλλά και πιο συγκεκριμένα η περιοχή μου, ο συνοικισμός Δημητρίου, δηλαδή οι ανατολικές περιοχές του Ηρακλείου, τις οποίες γνωρίζω πολύ καλά: οι Πατέλες, ο Πόρος, η Χρυσοπηγή, η Αγία Αικατερίνη. Η απόφασή μου να ενταχθώ στο ψηφοδέλτιο "Ηράκλειο 3.7.5" ήταν απολύτως συνειδητή, καθώς είναι εμφανές ότι το έργο που έγινε επί δημαρχίας του Γ. Κουράκη δε συνεχίστηκε σε καμία περίπτωση από την τελευταία δημοτική Αρχή, ο απολογισμός έργου της οποίας, κατά την άποψή μου, δεν κρίνεται ως θετικός. Ήρθε λοιπόν η ώρα, μετά από αυτή τη "βίαιη" διακοπή, να συνεχιστεί η πορεία αλλαγής της εικόνας του Ηρακλείου προς το καλύτερο και εντός αλλά και εκτός τειχών, στις γειτονιές της πόλης, μαζί με τον Γιάννη Κουράκη και τους ανθρώπους που τον πλαισιώνουν σε αυτήν την προσπάθεια».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News