Επί τάπητος τα προβλήματα της Πυροσβεστικής - Συνάντηση με τον Μ. Βαμιεδάκη

Δημοτικές
Επί τάπητος τα προβλήματα της Πυροσβεστικής - Συνάντηση με τον Μ. Βαμιεδάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με προσοχή άκουσε τα προβλήματα των πυροσβεστών ο Μιχάλης Βαμιεδάκης

Κοντά στους πυροσβέστες του Ηρακλείου βρέθηκε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης Μιχάλης Βαμιεδάκης.

Συγκεκριμένα επισκέφθηκε την περασμένη Τετάρτη 8 Μαΐου τον 4ο Πυροσβεστικό Σταθμό Ηρακλείου – 3η ΕΜΑΚ προκειμένου να συζητήσει από κοντά με τους ίδιους, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τους τρόπους με τους οποίους η Περιφέρεια θα ενισχύσει περαιτέρω το δύσκολο έργο τους, όπως άλλωστε έχει αποδείξει έμπρακτα και στο παρελθόν.

Ο κ. Βαμιεδάκης συναντήθηκε αρχικά με τον υποδιοικητή της Υπηρεσίας Νικόλαο Παπαλεωνίδα και τους επιπυραγούς Βαγγέλη Παρασύρη και Αντώνη Γρηγοράκη, με τους οποίους πραγματοποιήθηκε μια γόνιμη και ουσιαστική συζήτηση στο γραφείο της διοίκησης.

Αμέσως μετά ο κ. Βαμιεδάκης, αφού επισκέφτηκε τους χώρους της Πυροσβεστικής, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους πυροσβέστες της Υπηρεσίας, για θέματα που αφορούν την Υπηρεσία, όπως το επίπεδο προετοιμασίες ενόψει της νέας αντιπυρικής περιόδου, αλλά και το ζήτημα των προσλήψεων εποχικών πυροσβεστών και της επάνδρωσης της Πυροσβεστικής, επισημαίνοντας για μια ακόμη φορά πως Σώματα που έχουν ευθύνη για την προστασία του πολίτη, όπως η Πυροσβεστική, οφείλουμε όλοι να τα στηρίζουμε και στεκόμαστε αρωγοί στο έργο τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News