Νίκος Μαυροματάκης: Κατεβαίνω υποψήφιος επειδή αγαπώ την πόλη μου, το Ηράκλειο

Δημοτικές
Νίκος Μαυροματάκης: Κατεβαίνω υποψήφιος επειδή αγαπώ την πόλη μου, το Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συντάσσεται στο πλευρό του Γιάννη Κουράκη ώστε να παλέψει για τα δικαιώματα των ΑΜΕΑ

«Κατεβαίνω υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος επειδή αγαπώ την πόλη μου, το Ηράκλειο, που με ανέδειξε ως παιδί, έφηβο, εργαζόμενο και τελικά ως άνθρωπο. Συμπορεύομαι με τον Γιάννη Κουράκη ο οποίος έχει δείξει έμπρακτα την υποστήριξή του στα ΑΜΕΑ».

Με τον τρόπο αυτό ο οικονομολόγος Νίκος Μαυροματάκης εξήγησε στην Ιώαννα Μαλέσκου και την εκπομπή «Καλό Μεσημέρι» γιατί επέλεξε να κατέλθει υποψήφιος στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο Γιάννης Κουράκης έχει καταφέρει σε αυτές τις εκλογές να συγκεντρώσει δίπλα του πολλούς αξιόλογους και δραστήριους νέους ανθρώπους. Ωστόσο η περίπτωση του Νίκου είναι εντελώς ξεχωριστή.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο με δύναμη και πάθος, με δίψα και αστείρευτη πηγή ενέργειας για ζωή. Οι κινητικές δυσκολίες, με τις οποίες ήρθε αντιμέτωπος από τη στιγμή που πρωτοαντίκρισε το φως αυτού του κόσμου, δεν στάθηκαν ποτέ εμπόδιο στην προσωπική και επαγγελματική του εξέλιξη.

Με την αμέριστη αρωγή όλων των μελών της οικογένειάς του κατάφερε να σπουδάσει Οικονομικά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Το 2008 διορίστηκε στην ΔΟΥ Ηρακλείου όπου τα τελευταία 11 χρόνια βρίσκεται στην πρώτη γραμμή εξυπηρέτησης του πολίτη.

Ο Νίκος Μαυροματάκης είναι ένας ιδιαίτερα δραστήριος και πολιτικοποιημένος νέος. Ασχολείται ενεργά καταγράφοντας αξιόλογη συνδικαλιστική, πολιτική και κοινωνική δράση ενώ στο επίκεντρο της ενασχόλησής του βρίσκονται πάντα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ΑΜΕΑ.

Δείτε τη συνέντευξη που παραχώρησε στην Ιωάννα Μαλέσκου:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News