«Μινώα Πεδιάδας - Τόπος με Μέλλον»: Η πρώτη συνάντηση των υποψήφιων του συνδυασμού

Δημοτικές
«Μινώα Πεδιάδας - Τόπος με Μέλλον»: Η πρώτη συνάντηση των υποψήφιων του συνδυασμού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με επικεφαλής τον Ζαχαρία Καλογεράκη, οδεύουν προς τις δημοτικές εκλογές 2019

Το βράδυ της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση των υποψηφίων του συνδυασμού «Μινώα Πεδιάδας – Τόπος με Μέλλον», μετά από κάλεσμα του επικεφαλής της παράταξης και Δημάρχου Μινώα Πεδιάδας κ. Ζαχαρία Καλογεράκη.

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε κλίμα νίκης και ενθουσιασμού, ο εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος, παρουσίασε μέσα από έναν σύντομο απολογισμό, το πολύπλευρο έργο της Δημοτικής Αρχής καθώς και την οικονομική κατάσταση του δήμου, τονίζοντας τα θετικά αποτελέσματα των τελευταίων χρόνων.

Ο κ. Καλογεράκης αναφέρθηκε επίσης στο σύνολο των έργων του Δήμου, υπογραμμίζοντας τόσο εκείνα που έχουν ήδη υλοποιηθεί όσο και εκείνα που έχουν ενταχθεί σε προγράμματα και αναμένεται η έναρξη υλοποίησης τους. Αναφέρθηκε επίσης στα έργα – μικρά και μεγάλα - τα οποία έχουν ήδη προγραμματιστεί για το επόμενο διάστημα, με ολοκληρωμένες μελέτες.

Σημαντικό σημείο της ομιλίας του αποτέλεσαν το έργο και ο προγραμματισμός της ΔΕΥΑΜΠ, του ΔΟΠΑΠ και οι δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης, αθλητισμού, πολιτισμού και τουριστικής προβολής. Ευχαρίστησε παράλληλα όλους τους συνεργάτες του που πορεύτηκαν και συμμετείχαν στην κοινή προσπάθεια τα προηγούμενα οκτώ χρόνια.

Αναφορικά με το Νέο Αεροδρόμιο στο Καστέλλι, ο κ. Καλογεράκης μίλησε για την πορεία εξέλιξης του έργου, αλλά και το σύνολο των παρεμβάσεων και διεκδικήσεων της Δημοτικής Αρχής με προτεραιότητα πάντα, τον τόπο και τους ανθρώπους.

Αναφερόμενος στα χαρακτηριστικά της παράταξης, τόνισε:

«Συνεχίζουμε, όπως πορευτήκαμε μέχρι σήμερα, μέσα από μία ανεξάρτητη και αυτοδιοικητική κίνηση, έχοντας δίπλα μας ανθρώπους και στελέχη που προέρχονται από όλο το πολιτικό φάσμα με διαφορετικές αφετηρίες αλλά με κοινό στόχο την ανάπτυξη του τόπου μας», κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην ανανέωση και τη διεύρυνση του ψηφοδελτίου του συνδυασμού με σημαντικά στελέχη, τα οποία θα αποτελέσουν την εγγύηση μίας δυνατής εντολής στις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές.

Ακολούθησε ένας εποικοδομητικός διάλογος με αντικείμενο την προεκλογική περίοδο και τον προγραμματισμό, με τον Κ. Καλογεράκη να ζητάει απ’ όλους τη συμμετοχή τους με θέσεις και απόψεις για τα θέματα που αφορούν το Δήμο και τους πολίτες.

Κλείνοντας και αφού ευχαρίστησε τους υποψηφίους– παλιούς και νέους- οι οποίοι τιμούν το συνδυασμό της νίκης «Μινώα Πεδιάδας- Τόπος με Μέλλον», κάλεσε όλους σε συστράτευση στην πορεία των επερχόμενων Δημοτικών Εκλογών, χωρίς υπερβολές και οξύνσεις, αλλά με σεβασμό στις απόψεις όλων, με το κύρος του έργου της Δημοτικής Αρχής, με επιχειρήματα, ήθος και αξίες, εμπειρία και γνώση, αλλά πάνω απ’ όλα με σχέδιο και όραμα για το μέλλον του τόπου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News