Δημοτικές εκλογές '19

Σκληρή ανακοίνωση Βαρούχα σε όσους τον κατηγορούν: Έχουν ρόλο Ποντίου Πιλάτου

Ο αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου απαντά σχετικά με την αποφαση του να συστρατευτεί στο πλευρό του Γιάννη Κουράκη

Την δική του αιχμηρή απάντηση σε όσους φαίνεται να τον κατηγόρησαν για την απόφαση του να κατέβει υποψήφιος με τον συνδυασμό του Γιάννη Κουράκη στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, δίνει ο Βασίλης βαρούχας Αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου & Αν. Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΝΔ.

Ο νύν Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος με το συνδυασμό «Ηράκλειο 3.7.5», κάνει λόγο για «Ηρακλειώτες που λαμβάνουν ρόλο Πόντιου Πιλάτου και παράλληλα για Ομοϊδεάτες» που έσπευσαν να ακυρώσουν με μιας τους αγώνες για την μεγάλη παράταξη της Νέας Δημοκρατίας».

Αναλυτικά ο κ. Βαρούχας αναφέρει:

«Φαίνεται πως το πνεύμα των ημερών έχει επηρεάσει πολλούς Ηρακλειώτες, οι οποίοι λαμβάνουν ρόλο Πόντιου Πιλάτου. Από τη μια σπεύδουν να καταδικάσουν δημόσια πρόσωπα και από την άλλη, όταν η στείρα κριτική τους προσκρούσει στην αλήθεια, νίπτουν τας χείρας τους και σιωπούν.

Αναφέρομαι σε εκείνους οι οποίοι με πρωτοφανή ευκολία κατηγόρησαν εμένα προσωπικά, αλλά και όλα τα μέλη και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας τα οποία συμμετέχουμε στον ανεξάρτητο συνδυασμό «Ηράκλειο 3.7.5» για τον Δήμο Ηρακλείου με επικεφαλής τον Γιάννη Κουράκη. «Ομοϊδεάτες» που έσπευσαν να ακυρώσουν με μιας τους αγώνες μας για την μεγάλη παράταξη της Νέας Δημοκρατίας.

Τους θυμίζουμε λοιπόν, πως παρά τις συστηματικές και δημοκρατικές διεργασίες που έλαβαν χώρα ήδη από το περασμένο φθινόπωρο, ώστε η Νέα Δημοκρατία να προχωρήσει ενωμένη στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών για τον Δήμο Ηρακλείου, κάποιοι επέλεξαν διαφορετικές διαδρομές, δειλιάζοντας μπροστά στην ευθύνη, αποσκοπώντας σε προσωπικά οφέλη.

Ο λόγος για τον οποίο τόσο εγώ, όσο και 11 ακόμη αγωνιστές της Παράταξής μας συμμετέχουμε φέρνοντας φιλελεύθερο αέρα στον συνδυασμό «Ηράκλειο 3.7.5» είναι γιατί πρόκειται για έναν πλήρως ανεξάρτητο κομματικά και ιδεολογικά συνδυασμό.

Μπροστά στο διακύβευμα για το παρόν και το μέλλον του Ηρακλείου επιλέγουμε εκείνους που έχουν αποδεδειγμένα παράξει έργο, έχουν κριθεί και αξιολογηθεί θετικά από τους συμπολίτες μας. Εκείνους που ακούν, αξιοποιούν και υιοθετούν τις φιλελεύθερες ιδέες και προτάσεις μας για ένα ισχυρό και φιλελεύθερο Ηράκλειο!

Είμαστε και θα παραμείνουμε πιστοί αγωνιστές στο πλευρό του Προέδρου μας, Κυριάκου Μητσοτάκη, για μια αναγεννημένη Ελλάδα. Πιστεύουμε στο όραμα και τις επιλογές του. Για τον λόγο αυτό σε επίπεδο Περιφέρειας Κρήτης στηρίζουμε, τον Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη, για μια περήφανη Κρήτη, ικανή να αξιοποιήσει τις αστείρευτες δυνατότητες του τόπου και των ανθρώπων της.

Συνεχίζουμε ενωμένοι τον αγώνα μας με σεβασμό, υπευθυνότητα και μετριοπάθεια, ώστε να πνεύσει φιλελεύθερος αέρας στην πόλη μας. Το νέο θα επικρατήσει του παλιού χάρη στο όραμα, τη γνώση και την όρεξη για δουλειά!

 

Ο Βασίλης Βαρούχας είναι Αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου & Αν. Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΝΔ και Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος με το συνδυασμό «Ηράκλειο 3.7.5».

 

Σχόλια