Δημοτικές εκλογές '19

Στο Τσαλικάκι ο Μενέλαος Μποκέας

Στο μέρος όπου μεγάλωσε και ζει με την οικογένειά του, το Τσαλικάκι, βρέθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας

Ο ίδιος και οι υποψήφιοι του συνδυασμού του «Το Μαλεβίζι Μπορεί» συζήτησαν για όλα τα ζητήματα που απασχολούν χρόνια τώρα την περιοχή, αλλά και για τις προτεραιότητες για την επόμενη μέρα στο πλαίσιο ανοιχτής συζήτησης με τους κατοίκους.

 

Σε δηλώσεις του ο Μενέλαος Μποκέας ανέφερε:

 «Τσαλικάκι. Οι γειτονιές όπου μεγάλωσα. Οι αναμνήσεις μου. Εικόνες μιας ολόκληρης ζωής. Στο μέρος όπου και σήμερα ζω οι άνθρωποι δε συμβιβάζονται πλέον με την εγκατάλειψη που χρόνια τώρα εισπράττουν. Δε συμβιβάζονται με την έλλειψη πεζοδρομίων, φωτισμού, καθαριότητας. Δεν τους αρκούν τα ευχολόγια για χώρους άθλησης, πλατεία, παιδικές χαρές, σχολεία, έργα αντιπλημμυρικής προστασίας και σχέδια πόλης. Δε νιώθουν απλά αποκομμένοι. Είναι.

Λίγα μόλις λεπτά μακριά από το ΠΑΓΝΗ και την Αμμουδάρα, οι κάτοικοι αναγκάζονται να χρησιμοποιούν διπλή αστική συγκοινωνία, λόγω έλλειψης κάθετων συνδέσεων. Με τις πρώτες βροχές, γειτονιές κυριολεκτικά "βουλιάζουν". Τα σχέδια πόλης, μια καθαρά πολιτική απόφαση, δύο δεκαετίες στάσιμα, αλλά τώρα, λίγο πριν τις εκλογές, μοιάζουν να κινούνται.

Οι άνθρωποι στο Τσαλικάκι, δε διεκδικούν απλά τα αυτονόητα. Παλεύουν για την αξιοπρέπειά τους! Δικαιούνται να δουν τον τόπο τους βιώσιμο για αυτούς και τις οικογένειές τους! Αυτή τη μάχη θα τη δώσουμε ΜΑΖΙ».

Σχόλια