Δημοτικές εκλογές '19

Με τον Γιώργο Καμίνη συναντήθηκε ο Μενέλαος Μποκέας

Λίγο πριν τις δημοτικές εκλογές 2019, στην Αθήνα συναντήθηκε με τον δήμαρχο Αθηναίων

Με το Δήμαρχο Αθηναίων και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) Γιώργο Καμίνη, συναντήθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας.

Η συνάντηση έγινε στην Αθήνα με πρωτοβουλία του Μενέλαου Μποκέα, στο πλαίσιο των επαφών που πραγματοποιεί με θεσμικούς φορείς, συζητώντας γύρω από τις αναπτυξιακές προκλήσεις του Μαλεβιζίου.

Σε δηλώσεις του ο Μενέλαος Μποκέας υπογράμμισε:

«Χτίζουμε γέφυρες συνεργασίας που θα θωρακίσουν το Μαλεβίζι την επόμενη μέρα. Με το Δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, συζητήσαμε για καινοτόμες δράσεις στους τομείς της κοινωνικής αλληλεγγύης, του τουρισμού, της στήριξης της οικογένειας, των νέων και της τεχνολογίας, που ανέδειξαν την Αθήνα Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Καινοτομίας 2018. Μιλήσαμε για το πώς η Αθήνα μετατρέπεται σε "έξυπνη πόλη", βελτιώνοντας την καθημερινότητα των πολιτών κι επιτυγχάνοντας την ευρεία συμμετοχή τους στις διαδικασίες λήψης αποφάσεων.

Μιλήσαμε, ακόμη, για την ανάγκη χρηστής οικονομικής διαχείρισης στους δήμους, καθώς και για τις απαραίτητες θεσμικές αλλαγές στις διοικητικές λειτουργίες, που βελτιώνουν την αποτελεσματικότητά τους και το επίπεδο των υπηρεσιών. Τέλος, εστιάσαμε στις δυνατότητες σύμπραξης των Δήμων με εκπαιδευτικές και ερευνητικές δομές, φορείς, μεγάλα ιδρύματα, αλλά και κορυφαίες ιδιωτικές εταιρείες.

Το σίγουρο είναι πως απέναντι στις προκλήσεις του μέλλοντος το Μαλεβίζι δεν μπορεί πια να μένει πίσω. Με όραμα, σχέδιο και εξωστρέφεια, το Μαλεβίζι θα γίνει δήμος-πρότυπο για όλη την Κρήτη».

Σχόλια