Δημοτικές εκλογές '19

«Λαϊκή Συσπείρωση» Δ. Πλατανιά: Ο Δημήτρης Καλογεράκης υποψήφιος σύμβουλος

Στις δημοτικές εκλογές του 2019 ο Τοπογράφος Μηχανικός

Την απόφασή του να θέσει υποψηφιότητα στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές κάνει γνωστή ο Δημήτρης Καλογεράκης μέσα από ανακοίνωσή του.

Συγκεκριμένα, ο Τοπογράφος Μηχανικός υπογράφει ένα κείμενο και εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» του Δήμου Πλατανιά ως δημοτικός σύμβουλος.

Διαβάστε το κείμενό του:               

«Στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε, πρέπει αντί για λόγια να βλέπουμε πράξεις.

Δεν θα μπορούσα, όμως, να αποφύγω μια λιτή ανακοίνωση της απόφασης μου να συμπορευθώ με τη Λαϊκή Συσπείρωση Πλατανιά στην κρίσιμη μάχη των Δημοτικών εκλογών του Μαΐου.

Συμπορεύομαι με ένα νέο άνθρωπο -πολλά υποσχόμενο- επιστήμονα, αγωνιστή. Τον Δημήτρη Ανθούση!

Σε όλες τις δύσκολες στιγμές, τον έβλεπα, παρών.

Με καινούργιες ιδέες, με όρεξη, με αγωνιστικότητα, με σαφές πηδάλιο, στην ιεράρχηση των προβλημάτων, με θεσμικές αμφισβητήσεις και ερωτηματικά για το μέλλον της περιοχής μας.

Όλα τα παραπάνω, απαραίτητα της προσωπικότητας, εμπνέονται, αποτελούν μέρος του συνόλου μιας συλλογικής διάθεσης για προσφορά, για αλλαγές, για μεγάλες αλλαγές, για το όραμα για ένα καλύτερο αύριο!

Φτάσαμε σήμερα να λέμε, να λένε οι πολλοί, για τις θέσεις του ΚΚΕ, για τη δράση του, για τους εκατοντάχρονους αγώνες του, για ένα καλύτερο αύριο.

Όταν αυτά τα παραπάνω γίνονται έμπνευση για συλλογική προσπάθεια να βγει ο τόπος μας από το τούνελ της στασιμότητας, της μικροπολιτικής, του ρουσφετιού, της αναξιοκρατίας, των μικρών έργων και των μεγάλων λόγων, φτάνει η ώρα που η συνολική συστράτευση απάντων είναι παραπάνω από επιβεβλημένη.

Δεν μπορεί να λείπει κανείς.

Κανείς δεν περισσεύει γιατί ο τόπος έχει λίγους για να πραγματόσουνε πολλά.

Δεν χρειάζεται μόνο το όραμα.

Όμως αυτό είναι το απαραίτητο στοιχείο για να προχωρήσουμε στις μεγάλες αλλαγές που απαιτούνε οι καιροί.

Να συστρατευούμε για να πράξουμε αυτό που οι μέχρι τώρα, ούτε μπορούν να σκεφτούν - πόσο δε να πράξουν!

Για να προσθέσουμε έστω και μερικά λιθαράκια στο μεγάλο πάζλ των τεράστιων και διαχρονικών προβλημάτων της περιοχής μας, του τόπου μας.

Ενός τόπου που, κοιτάξτε τον, έχει αλλοιωθεί, έχει τρωθεί ανεπανόρθωτα, έχει εγκαταλειφθεί εγκληματικά.

Όλα τα αποτελέσματα της ψεύτικης ανάπτυξης τα είδαμε, τα βιώσαμε φάτσα - κάρτα!

Τώρα ή πρέπει να το βουλώσουμε ή να βγούμε μπροστά, να ανασκουμπωθούμε να δουλέψουμε, να προτείνουμε να δράσουμε, να δικαιώσουμε όλους αυτούς που μας εμπιστεύονται.

Με μπροστάρη τον Δημήτρη Ανθούση, με την συμβολή όλων ημών και υμών, είμαι σίγουρος ότι θα αναστρέψουμε τη μεγάλη κατηφόρα!

Γι’ αυτό και στρατεύομαι ταπεινά στη μεγάλη λεωφόρο των ιδεών, των οραμάτων, τη λεωφόρο της σίγουρης επιτυχίας!

Καλό Αγώνα».

Σχόλια