Εκλογές

Όταν ο Μαμουλάκης επισκέφθηκε τον Μποκέα για να τον συγχαρεί

Μαμουλάκης: Οι πολίτες του Μαλεβιζίου αποφάσισαν

Ένας γνήσιος τεχνοκράτης αλλά πρωτίστως ένας γνήσια ευγενής και αξιοπρεπής άνθρωπος! Ο Κώστας Μαμουλάκης έχει ήθος και αξιοπρέπεια και, όπως ξέρει να κερδίζει, έτσι ξέρει και να χάνει. Με αξιοπρέπεια!

Πραγματικός νικητής της χθεσινής εκλογικής βραδιάς ήταν ο απερχόμενος δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, ο οποίος δε δίστασε να επισκεφτεί το εκλογικό κέντρο του Μενέλαου Μποκέα που εκλέχτηκε νέος δήμαρχος, να τον αγκαλιάσει και να τον ασπαστεί, ευχόμενος καλή επιτυχία.

Σε γραπτή δήλωσή του ο κ. Μαμουλάκης ανέφερε: «Οι πολίτες του Μαλεβιζίου αποφάσισαν. Και η απόφασή τους, όπως είχα δηλώσει, είναι σεβαστή.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλες και όλους τους Μαλεβιζιώτες που τίμησαν με την ψήφο τους τη δημοτική μας παράταξη “Νέοι Δρόμοι”.

Που πίστεψαν στις προτάσεις μας για την επόμενη μέρα, που αξιολόγησαν θετικά τον απολογισμό μας, που συμμερίστηκαν το όραμά μας για το Μαλεβίζι.

Να ευχαριστήσω τους υποψηφίους του συνδυασμού μας, μαζί με τους οποίους δώσαμε έναν έντιμο αγώνα, με αξιοπρέπεια και ειλικρίνεια. Τους ευχαριστώ για τη στάση και την προσήλωσή τους στα κοινά ιδανικά.

Όπως επίσης ευχαριστώ όλες και όλους τους συνεργάτες μου που, χωρίς να λογαριάζουν κόπο ή χρόνο, στάθηκαν στην πρώτη γραμμή της μάχης.

Εύχομαι στον κ. Μενέλαο Μποκέα κάθε επιτυχία ως δήμαρχος Μαλεβιζίου, όπως επίσης και σε όλους τους εκλεγμένους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους του Μαλεβιζίου καλή δύναμη στην κοινή προσπάθεια. Για την πρόοδο του τόπου μας, για την ευημερία των συμπολιτών μας».

Σχόλια