Δημοτικές εκλογές '19

Κώστας Μαμουλάκης: «Εύχομαι στον Μενέλαο Μποκέα κάθε επιτυχία»

Τέλος στην αγωνία για το Δήμο Μαλεβιζίου

Σκληρή ήταν η μάχη που δόθηκε στο Δήμο Μαλεβιζίου ανάμεσα στους διεκδικητές του δημαρχιακού θώκου, με τον Μενέλαο Μποκέα να κερδίζει τελικά τη θέση του Δημάρχου στο Μαλεβίζι.

Ο απερχόμενος δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης, με το που ολοκληρώθηκε το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών, έκανε την εξής δήλωση:

«Οι πολίτες του Μαλεβιζίου αποφάσισαν. Και η απόφασή τους, όπως είχα δηλώσει είναι σεβαστή.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλες και όλους τους Μαλεβιζιώτες που τίμησαν με την ψήφο τους τη δημοτική μας παράταξη «Νέοι Δρόμοι». Που πίστεψαν στις προτάσεις μας για την επόμενη μέρα, που αξιολόγησαν θετικά τον απολογισμό μας, που συμμερίστηκαν το όραμά μας για το Μαλεβίζι.

Να ευχαριστήσω τους υποψηφίους του συνδυασμού μας, μαζί με τους οποίους δώσαμε έναν έντιμο αγώνα, με αξιοπρέπεια και ειλικρίνεια. Τους ευχαριστώ για την στάση και την προσήλωσή τους στα κοινά ιδανικά.

Όπως επίσης ευχαριστώ όλες και όλους τους συνεργάτες μου που χωρίς να λογαριάζουν κόπο ή χρόνο, στάθηκαν στη πρώτη γραμμή της μάχης.

Εύχομαι στον κ. Μενέλαο Μποκέα κάθε επιτυχία ως Δήμαρχος Μαλεβιζίου, όπως επίσης και σε όλους τους εκλεγμένους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους του Μαλεβιζίου καλή δύναμη στην κοινή προσπάθεια. Για την πρόοδο του τόπου μας, για την ευημερία των συμπολιτών μας.».

Σχόλια