LIVE τα αποτελέσματα του Β’ γύρου των εκλογών στο neakriti.gr

Εκλογές
LIVE τα αποτελέσματα του Β’ γύρου των εκλογών στο neakriti.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λεπτό προς λεπτό η καταμέτρηση των ψήφων

13 Δήμοι της Κρήτης εκλέγουν σήμερα Δήμαρχο, με την αγωνία να είναι διάχυτη για το αποτέλεσμα στους Δήμους Ηρακλείου, Χανίων, Αγίου Νικολάου, Ιεράπετρας, Μινώα Πεδιάδος, Σητείας, Γόρτυνας, Αποκόρωνα, Μαλεβιζίου, Χερσονήσου, Ρεθύμνου, Φαιστού και Ανωγείων.

Η «μάχη» της κάλπης δίνεται σήμερα και η αγωνία για τους υποψήφιους κορυφώνεται όσο περνούν οι ώρες, εν αναμονή της καταμέτρησης των ψήφων.

Για το λόγο αυτό, μείνετε συντονισμένοι στο neakriti.gr και παρακολουθείστε ζωντανά την πορεία της καταμέτρησης σε ολόκληρη την Κρήτη για το Β’ γύρο των Δημοτικών Εκλογών!

Η εφαρμογή μας είναι δυναμική, δηλαδή ενημερώνεται και αλλάζει συνεχώς δίνοντας μας τα τελευταία επικαιροποιημένα αποτελέσματα.

Είναι προσβάσιμη από το PC, το κινητό και το tablet σας, ενώ μπορείτε να τη δείτε στην αρχική σελίδα του neakriti.gr.

Πατώντας ΕΔΩ θα έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα και για τους 13 δήμους της Κρήτης, στους οποίους πραγματοποιείται Β’ γύρος εκλογών, ενώ μπορείτε να δείτε με ευκολία τη «μάχη» μεταξύ των δύο υποψηφίων Δημάρχων εκάστοτε Δήμου.

Μείνετε, λοιπόν, συντονισμένοι όλο το βράδυ στο neakriti.gr και παρακολουθείστε στιγμή προς στιγμή την εξέλιξη της καταμέτρησης των ψήφων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News