Ειδήσεις

Είχαν κάνει το σπίτι λέσχη

Συνελήφθησαν, σήμερα (06.01.2013) μετά τα μεσάνυχτα, στα Χανιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Χανίων, ένας (1) ημεδαπός, ηλικίας 32 ετών, ιδιοκτήτης οικίας και επτά (7) άτομα εκ των οποίων οι πέντε ημεδαποί (τέσσερις άνδρες ηλικίας 25,23,60,52 και μία γυναίκα ηλικίας 31 ετών) και δύο αλλοδαποί, ηλικίας 25 και 29 ετών υπήκοοι Βουλγαρίας και Ρουμανίας, αντίστοιχα, για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.   

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων, που διενεργεί  η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, για την καταπολέμηση του φαινομένου των παράνομων τυχερών παιγνίων, διενεργήθηκε έλεγχος από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών, παρουσία δικαστικού λειτουργού στην οικία του 32χρονου, όπου κατελήφθησαν τα παραπάνω άτομα να διενεργούν το παράνομο και τυχερό χαρτοπαίγνιο «ΠΟΚΑ» στην Αμερικανική παραλλαγή του «TEXAS HOLDEM POKER», με χρήματα.

Κατασχέθηκαν συνολικά:

• Πεντακόσιες σαράντα χαρτοπαικτικές μάρκες που αντιστοιχούν στο χρηματικό ποσό των επτά χιλιάδων πεντακοσίων πενήντα (7.550) ευρώ,

• Το χρηματικό ποσό των διακοσίων τριάντα πέντε (235) ευρώ, προερχόμενο από  τη διενέργεια των παράνομων τυχερών παιγνίων,

• Δέκα (10) ζεύγη ζάρια και

• Μια τράπουλα

Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Σχόλια