default-image

Πεντάσφαιρο πρόκρισης για τη Μπάγερν Μονάχου

Ποδόσφαιρο
Πεντάσφαιρο πρόκρισης για τη Μπάγερν Μονάχου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μπάγερν Μονάχου προκρίθηκε ουσιαστικά από σήμερα στους "8" του Τσάμπιονς Λιγκ, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 5-0 της Μπεσίκτας και έκανε μάλλον τυπική διαδικασία τον επαναληπτικό της Κωνσταντινούπολης.

Μάλιστα, στο χθεσινό ματς η… ζυγαριά έγειρε ακόμη περισσότερο υπέρ των Γερμανών στο 16' όταν αποβλήθηκε για την τουρκική ομάδα ο Βίντα με απευθείας κόκκινη.

Το γκολ του Μίλερ στο 43' «ξεκλείδωσε» το παιχνίδι για τους Βαυαρούς, που ήταν καταιγιστικοί στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 53' τη… σκυτάλη πήρε ο Κομάν για το 2-0, ενώ ο Μίλε και πάλι ήταν αυτός που πέτυχε το τρίτο τέρμα. Από τη λίστα με τους σκόρερ δε θα μπορούσε να λείπει ο συνήθης ύποπτος Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, που στο 79' πέτυχε το 4-0, ενώ στο 88' έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα με το τελικό 5-0.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (Γιουπ Χάινκες): Ούλριχ, Κίμιχ, Μπόατενγκ, Χούμελς, Αλάμπα, Χάβι Μαρτίνεθ, Βιδάλ (83' Τολισό), Ροντρίγκεζ (44' λ.τ. Ρόμπεν), Μίλερ, Κομάν (81' Ριμπερί), Λεβαντόφσκι.

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ (Σενόλ Γκιουνές): Φάμπρι, Αντριάνο, Πέπε, Βίντα, Ερκίν (69' Γκιονούλ), Χάτσιτσον, Μεδέλ (85' Αρσλάν), Κουαρέσμα, Μπάμπελ Ταλίσκα, Βάγκνερ Λοβ (57' Τόσιτς).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News