Κόντε: Να κερδίσουμε πάση θυσία τον Πλατανιά στα Χανιά!

Ποδόσφαιρο
Κόντε: Να κερδίσουμε πάση θυσία τον Πλατανιά στα Χανιά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκεντρωμένος στον ΠΑΣ Γιάννινα θέλει να είναι ο Πέδρο Κόντε-αν και οι φήμες λένε για ΠΑΟΚ-με τον Ισπανό να λέει σε δηλώσεις του πως η ομάδα του πρέπει να κερδίσει οπωσδήποτε τον Πλατανιά στα Χανιά...

«Πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε τον Πλατανιά στην Κρήτη. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για να πάρουμε τους 3 βαθμούς», τόνισε χαρακτηριστικά ο επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα, δίνοντας έτσι το στίγμα για το στόχο που χαράσσει η ομάδα του στο κυριακάτικο παιχνίδι.

Από εκεί και πέρα, ο Κόντε τόνισε μεταξύ άλλων: «Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον κόσμο για την αγάπη του και αισθάνομαι και ο ίδιος πολύ ικανοποιημένος με όλους αυτούς τους επαίνους που ακούω κάθε φορά και για την απόδοσή μου, αλλά και γενικότερα για τον χαρακτήρα μου και την προσωπικότητά μου. Θα συνεχίσω να δουλεύω γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, για να δίνω χαρά και ικανοποίηση στον κόσμο που με βλέπει και στον κόσμο της ομάδας. Θέλω να ευχαριστήσω για όλα τα μηνύματα που λαμβάνω από τους οπαδούς μας».

Σε ερώτηση, τέλος, για το αν τον ενδιαφέρει η πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του με τον ΠΑΣ Γιάννινα, απάντησε ωε εξής: «Είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα. Δεν είναι αυτή η στιγμή για να σκεφτώ κάτι για την ανανέωση του συμβολαίου. Αυτό που με νοιάζει είναι το επόμενο παιχνίδι, είναι να κερδίζει η ομάδα όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια. Θα μιλήσω με τον πρόεδρο όταν έρθει η στιγμή και από εκεί και πέρα δεν είναι η στιγμή για να κάνω σχέδια. Αλλωστε έχω έναν ακόμα χρόνο συμβολαίου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News