Εκτός έδρας... μάχες των κρητικών ομάδων στο βόλεϊ

Σπορ
Εκτός έδρας... μάχες των κρητικών ομάδων στο βόλεϊ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλήρη αγωνιστική κίνηση έχει το σαββατοκύριακο στις Εθνικές κατηγορίες του βόλεϊ, με τις κρητικές ομάδες να στοχεύουν σε θετικά αποτελέσματα.

Στη 17η αγωνιστική της Pre League γυναικών, η Μεσαρά αντιμετωπίζει αύριο (18/2) στις 14:45 στη Θεσσαλονίκη τη ΧΑΝΘ, θέλοντας να προσθέσει μία ακόμη νίκη στο παλμαρέ της. Θεωρητικά η ομάδα των Μοιρών έχει τον πρώτο λόγο, όμως αυτό μένει να φανεί και μέσα στο γήπεδο.

Σήμερα διεξάγονται τα παιχνίδια Πανιώνιος-Α.Ο. Λαμίας 2013, ΑΕΚ Αθηνών-Απόλλων, Γ.Σ. Πετρούπολης-Φ.Ο. Βριλησσίων Πατρών, ενώ αύριο Κυριακή οι αναμετρήσεις Ηλυσιακός-Ζηρίνειος ΑΟΝ, ΧΑΝΘ-Μεσαρά (Δημητρίου-Σιμίδης Εμμανουηλίδου) και Αιγάλεω-Θέτις Βούλας.

Στο πρωτάθλημα της Α2 βόλεϊ των ανδρών, ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει σήμερα στις 13:30 τον Απόλλωνα στην Πάτρα στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής, ενώ εκτός έδρας αγωνίζεται σήμερα (19:00) και ο ΣΦΠ Χανίων κόντρα στην Κέρκη Σάμου.

Την αγωνιστική συμπληρώνουν τα παιχνίδια Α.Ο. Καλαμάτα '80-Απόλλων Αθηνών και Α.Σ. Πανερυθραϊκός-Α.Ο. Παλλήνη, ενώ αύριο διεξάγεται το παιχνίδι Πανιώνιος-Ολυμπιάδα Πατρών.

Μόνο ο ΟΠΕΡ αγωνίζεται στην έδρα του, καθώς υποδέχεται σήμερα στις 16:00 στο κλειστό "Μ. Μερκούρη" την Αγία Παρασκευή, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Α2 βόλεϊ των γυναικών. Οι Ρεθυμνιώτισσες συνεχίζουν την προσπάθειά τους για την παραμονή και θα διεκδικήσουν όποιες πιθανότητες έχουν για ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μια δυνατή ομάδα. Σήμερα διεξάγονται και τα παιχνίδια ΑΟΝ Αμαζόνες-Ένωση Βύρωνα και Α.Σ. Ηλιούπολης-Α.Ο. Ποσειδών Λουτρ.

Βγαίνει πρωταθλητής

Τον πρωταθλητή νεανίδων θα μάθουν σήμερα οι φίλοι του βόλεϊ στην Κρήτη, καθώς η ΑΘΛΕΣΗ υποδέχεται στις 17:00 στο Λίντο το Ακρωτήρι στο 2ο τελικό του πρωταθλήματος. Στο πρώτο παιχνίδι οι Χανιώτες είχαν επικρατήσει με 3-0 σετ, κάτι που σημαίνει ότι είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και τη συμμετοχή στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Δράση, όμως, υπάρχει το διήμερο και σε έφηβους, κορασίδες και παγκορασίδες, με το πρόγραμμα να έχει ως εξής:

Σήμερα 17/2

Λίντο (19:00) ΓΕΗ2-Χερρονάσιος

Λίντο (14:00) ΓΕΗ1-Πήγασος

Αρχανών (19:30) Γιούχτας-Φιλαθλητικός

Αλικ/σού (16:00) Ηρόδοτος-Φιλαθλητικός

Γουρνών (12:00) Άρης-Γρύπας2

Ρεθύμνου (13:00) Αρκάδι-Παγχανιακός1

Ιεράπετρας (17:00) ΓΕΙ-Γρύπας1

Σούδας (15:00) Σούδα1-Άνεμος2

Σούδας (17:00) ΣΦΠΧ-ΟΠΕΡ

Αγ. Νικολάου (14:00) Λατώ-ΓΕΙ

Αύριο (18/2)

Λίντο (12:00) ΑΘΛΕΣΗ1-Πήγασος1.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News