Ειδήσεις

Τρόφιμα σε όσους έχουν ανάγκη σε Ηράκλειο και χωριά

Διανομή προϊόντων από το Δήμο Ηρακλείου σε όσους έχουν ανάγκη και είναι δικαιούχοι του προγράμματος ΤΕΒΑ πρόκειται να πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες στην πόλη μας αλλά και σε χωριά της ενδοχώρας.

Συγκεκριμένα έχει προγραμματιστεί η διανομή τροφίμων και οπωροκηπευτικών ως εξής:

Για την πόλη του Ηρακλείου:  Τρίτη 13 Φεβρουαρίου από 09.30 π.μ. - 14.00 μ.μ.

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου από 08.30 π.μ. - 14.00 μ.μ.

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου από 08.30 π.μ. - 14.00 μ.μ.

Η διανομή στους δικαιούχους θα πραγματοποιηθεί από το υποκατάστημα της εταιρίας ΧΑΒΑΚΗΣ (δ/νση: Ειρήνης & Φιλίας 150, ΒΙΟΠΑ Φοινικιάς - Μαλάδων).  

Για τη διευκόλυνση των δικαιούχων θα πραγματοποιηθεί ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά τους στο σημείο διανομής με λεωφορεία του ΚΤΕΛ.

Η αναχώρηση θα πραγματοποιείται και για τις τρεις ημέρες (Τρίτη, Τετάρτη & Πέμπτη) κατά τις ώρες 09.00, 11.00 & 13.00 από το ΚΤΕΛ Χανιώπορτας (το λεωφορείο θα φέρει επιγραφή για ΤΕΒΑ).

Για τα σημεία διανομής που βρίσκονται σε Ασίτες, Κυπαρίσσι και Δαφνές: H διανομή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου, ώρα 09.30 π.μ. έως 14.30 μ.μ.

Για την παραλαβή των προϊόντων οι δικαιούχοι απαιτείται να έχουν μαζί τους:  

Το βιβλιάριο κοινωνικής ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο απ' όπου προκύπτει ο Α.Μ.Κ.Α. των ίδιων και των μελών της οικογένειάς τους που έχουν εγκριθεί

Τον Αριθμό Αίτησης (ΚΕΑ)

Το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα δύναται να παραλαμβάνει τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνήσιου υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.   

Σχόλια