Ειδήσεις

Οι σέξι παρουσιαστές του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού 2018

Ποιος είναι ο δημοφιλής ηθοποιός που θα παρουσιάσει το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι και ποια η αγαπημένη παρουσιάστρια θα είναι στο πλευρό του;

Ο πολύ αγαπητός και δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιαστής Γιάννης Σπαλιάρας θα είναι ο παρουσιαστής του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού 2018! Μαζί του, η αγαπημένη παρουσιάστρια της "ΚΡΗΤΗ TV", Χρύσα Κυρατζή!

Ο Γιάννης Σπαλιάρας, φίλος του Ρεθύμνου από παλιά, αγαπά ιδιαίτερα την πόλη αλλά και ολόκληρο το νησί της Κρήτης, έχοντας πολλούς φίλους, τους οποίους επισκέπτεται συχνά. Ιδιαίτερα δημοφιλής σε μικρούς και μεγάλους, πρωταγωνιστεί στην ελληνική τηλεόραση εδώ και χρόνια, ενώ κατέκτησε τις διεθνείς πασαρέλες μέσα από την πολύ επιτυχημένη καριέρα του στο modeling, σε όλο τον κόσμο.

Ο Γιάννης, "κατά κόσμον"... Σπαλ, δηλώνει πολύ χαρούμενος που θα παρουσιάσει το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι για πρώτη φορά, τονίζοντας ότι όχι μόνο θα επιζήσει του ξέφρενου κεφιού, ως γνήσιος survivor, αλλά υποσχέθηκε ότι θα «Γίνει ο καλύτερός του εαυτός», ακολουθώντας το σύνθημα της φετινής διοργάνωσης!

Η Χρύσα Κυρατζή διασκεδάζει και ψυχαγωγεί όλη την Κρήτη μέσα από τις προτάσεις της εκπομπής της "Go out" που προβάλλεται στην "ΚΡΗΤΗ TV" κάθε Σάββατο, ενώ είναι ραδιοφωνική παραγωγός στο σταθμό Music Club 105,8. Κατάγεται από το Ηράκλειο και αγαπά να μεταφέρει το κέφι και τον ενθουσιασμό της στον κόσμο.

O Γιάννης Σπαλιάρας και η Χρύσα Κυρατζή καλούν με τη σειρά τους όλο τον κόσμο να έρθει και να ζήσει από κοντά τη μοναδική ατμόσφαιρα του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού και, αν είναι μακριά, να την παρακολουθήσει ζωντανά, μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα της "ΚΡΗΤΗ TV"!

Το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι 2018 πραγματοποιείται με την αιγίδα του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, του ΕΟΤ, της Περιφέρειας Κρήτης και του Επιμελητηρίου Ρεθύμνου. Μεγάλος χορηγός του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού είναι και φέτος η AMSTEL, ενώ χορηγός επικοινωνίας είναι ο Όμιλος της "ΚΡΗΤΗ TV".

Συνέχεια με "Rethyvision"

Ο μεγάλος χορός των ομάδων του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού 2018 θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή, στις 8 το βράδυ, στο κέντρο "Πέλαγος"! Θέμα του θα είναι η "Rethyvision", με χορό, φαγητό, ποτό, διασκέδαση και παρουσίαση θεατρικών-σατιρικών σκετς από τις ομάδες του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού.

Η διοργάνωση ανήκει στις ΟΡΚ (Ομάδες Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού), που προσκαλούν «όλο τον κόσμο στο χορό των Ομάδων του Καρναβαλιού, με 16 ομάδες να ζητούν το 12άρι σας! Ελάτε να επιλέξουμε το καλύτερο τραγούδι στον πιο συναρπαστικό χορό που έγινε ποτέ. "Rethyvision" 2018: Ρέθυμνο twelve points, Ρέθυμνο douze points (ντουζέ πουά)», αναφέρουν οι διοργανωτές.

Σχόλια