Ειδήσεις

Θεαματικά αποτελέσματα από το πρόγραμμα ανακύκλωσης ΕΣΔΑΚ

Εντείνονται οι δράσεις του ΕΣΔΑΚ για τη προστασία του περιβάλλοντος, με την τοποθέτηση ειδικού μεγάλου κοντέινερ στο ΠΑΓΝΗ για την ανακύκλωση μεγάλων ποσοτήτων ανακυκλώσιμων υλικών

Ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα ανακύκλωσης εφαρμόζει ο ΕΣΔΑΚ, ο οποίος τοποθέτησε ένα press container στο ΠΑΓΝΗ για τα ανακυκλώσιμα υλικά τα οποία μέχρι σήμερα τοποθετούνταν στους μπλε κάδους.

Το συγκεκριμένο κοντέινερ, πρεσάρει τα ανακυκλώσιμα υλικά, ενώ το εντυπωσιακό στοιχείο είναι η χωρητικότητά του, καθώς σύμφωνα με τον Χάρη Μαμουλάκη συσσωρεύει μεγάλες ποσότητες άνω των 100 μπλε κάδων.

Ο Χάρης Μαμουλάκης εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη σημαντική αυτή δράση - διαλογή στην πηγή -, η οποία εφαρμόστηκε και στο Αεροδρόμιο Ηρακλείου, με θεαματικά αποτελέσματα, το περασμένο Καλοκαίρι.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΟ ΠΑΓΝΗ ΜΠΑΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

Επόμενος σταθμός του ΕΣΔΑΚ είναι ο Άγιος Νικόλαος, όπου την ερχόμενη Τετάρτη στο κινηματοθέατρο ΡΕΞ θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση η οποία στοχεύει στην περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση των πολιτών σε σχέση με την κατάργηση της πλαστικής σακούλας.

Ρεπορτάζ: Γεωργία Μακάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια