default-image

Απειλητικές επιστολές σε άλλους 4 υπουργούς & βουλευτές

Απειλητικές επιστολές σε άλλους 4 υπουργούς & βουλευτές

Μετά την απειλητική επιστολή με 3 σφαίρες στον Νίκο Κοτζιά ακολούθησαν κι άλλες ανάλογες κινήσεις.

Απειλητικές επιστολές απεστάλησαν σε άλλους 4 υπουργούς & κυβερνητικούς βουλευτές.

Η βόμβα Τόσκα

Την αποκάλυψη έκανε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας στην ΕΡΤ, ενώ απαντώντας σε ερώτηση για τον χρόνο δημοσιοποίησης της ανέφερε: «Τώρα γίνονται ενέργειες προκειμένου να αποκαλυφθεί αυτός που έστειλε την επιστολή. Τώρα είναι η ώρα που πρέπει να καταδικαστούν ακραίες ενέργειες, ενέργειες ανθρώπων της ακροδεξιάς και ανθρώπων που προσπαθούν να προβοκάρουν».

Εμείς δεν παίζουμε με σκοπιμότητες, οφείλουμε να παρουσιάζουμε το πρόβλημα, να πούμε ότι δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ξεπεράσει τα όρια ώστε να απομονωθούν οι άνθρωποι αυτοί από το κοινωνικό σύνολο και να μπορέσουν όσοι επιθυμούν να εκφραστούν με ειρηνικό τρόπο, συμπλήρωσε.

«Υπάρχουν επιστολές και σε άλλα υπουργεία και θα δούμε τι γίνεται» είπε εξάλλου ο υπουργός.

Κοινή αντίληψη όλων, και της κυβέρνησης αλλά και πιστεύω των ανθρώπων που θα κατέβουν να διαδηλώσουν είναι να υπάρξει μεν έκφραση της γνώμης τους αλλά μέσα σε ένα γενικότερο κλίμα ηρεμίας και σεβασμού του δημοκρατικού πολιτεύματος, είπε ο υπουργός. «Δεν φοβόμαστε επεισόδια. Πιστεύουμε ότι θα γίνει σε ήρεμο κλίμα το συλλαλητήριο αλλά έχουμε πάρει μέτρα που πρέπει να πάρουμε» τόνισε.

Κοτζιάς: Αυτοί είναι οι ηθικοί αυτουργοί των απειλών

Με ένα tweet που ανάρτησε, πριν από λίγο, στον προσωπικό του λογαριασμό, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς καταδεικνύει συγκεκριμένα συστήματα, έντυπα και κανάλια, ως τους ηθικούς αυτουργούς των απειλών που δέχτηκε, με ανώνυμη επιστολή, για τη ζωή του. Επιστολή, η οποία ανέφερε «έχουμε τρεις σφαίρες για σένα», που αποκάλυψε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1.

Ακολουθεί το πλήρες tweet του Ν. Κοτζιά: «Επί χρόνια, συγκεκριμένα συστήματα, έντυπα και κανάλια με συκοφαντούν ώστε να με στοχοποιήσουν. Τους ενοχλεί ότι δεν με κρατά κανείς. Είναι οι ηθικοί αυτουργοί των απειλών για τη σωματική ακεραιότητα και ζωή μου. Περιμένω ΝΔ και Ιερά Σύνοδος να τις καταδικάσουν χωρίς μεν και αλλά».

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΤΖΙΑ

Πηγή: iefimerida.gr - thetoc.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News