Η αντεπίθεση συνεχίστηκε με μεγάλο διπλό του Εργοτέλη!

Αθλητισμός
Η αντεπίθεση συνεχίστηκε με μεγάλο διπλό του Εργοτέλη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με το τέρμα του Ούγκο Κάιπερς, ο Εργοτέλης απέδρασε και από τις Σέρρες, νικώντας τον Πανσερραϊκό με 0-1 και πήρε βαθμοπλογική ανάσα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Το συγκρότημα του Τάκη Γκώνια δε μπήκε αρκετά καλά στον αγωνιστικό χώρο και στο 15' οι γηπεδούχοι απείλησαν με την κεφαλιά του Τσελεπίδη, έπειτα από την εκτέλεση του Ιωαννίδη, την οποία μπλόκαρε ο Λαδάς.

Στο 22' ήρθε ακόμα μια καλή στιγμή όταν το σουτ του Γκούρτσα από πλεονεκτική θέση πέρασε άουτ, ενώ η απάντηση από τους «κιτρινόμαυρους» ήρθε στο 25' όταν ο Σταματάκος σούταρε από το ημικύκλιο της περιοχής, ωστόσο ο Πολίτες έπεσε σωστά και μπλόκαρε.

Ο Πανσερραϊκός έφτασε στο γκολ στο 32' όταν ο Ναζίμ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, όμως ο ίδιος ήταν εκτεθειμένος και δικαίως ακυρώθηκε ο διαιτητής Φωτιάς ακύρωσε το τέρμα του.

Στην επανάληψη η ομάδα του Ηρακλείου πίεσε από το ξεκίνημα και στο 49' ο Κάιπερς σούταρε και ο Πολίτης απέκρουσε στην κλειστή του γωνία. Στη συνέχεια της φάσης ο επιθετικός του Εργοτέλη πραγματοποίησε και δεύτερη απόπειρα να παραβιάσει την εστία των γηπεδούχων, όμως η μπάλα κόντραρε στον Τσελεπίδη.

Οι «κιτρινόμαυροι» δε σταμάτησαν εκεί και στο 50' ο Μπάτζιος πήρε την κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Πανσερραϊκού, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Λαδάς απέκρουσε σε κόρνερ την κεφαλιά του Τσιμίκα.

Από εκείνο το σημείο ο Εργοτέλης ανέβασε στροφές και στο 67' το σουτ του Μπουτσάκη, μπλόκαρε ο Πολίτης, ενώ ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων απέκρουσε και το σουτ του Ροβίθη, τρία λεπτά αργότερα.

Ότι δεν κατάφεραν να κάνουν όμως οι Μπουτσάκης και Ροβίθης, το έκανε στο 88' ο συνήθης ύποπτος, Ούγκο Κάιπερς. Ο πρώτος σκόρερ του Εργοτέλη, εκμεταλλεύτηκε την πολύ όμορφη σέντρα του Νικολακάκη και με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Πολίτη και έκανε το 0-1 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ(Π.Αμανατίδης): Πολίτης, Ορφανίδης, Ιωαννίδης, Ρούσσος, Τσελεπίδης, Ναζίμ, Αναστασόπουλος(63΄ Δούμτσος), Τσιμίκας, Πόζογλου(46΄ Κάκκο), Κρητικός(68΄ Ρούτσης), Γκούρτσας

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ(Τ.Γκώνιας): Λαδάς, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Σταμόπουλος, Νικολακάκης, Βογιατζής(61΄ Μπουρσέλης), Μπούζας, Μπουτσάκης(76΄ Αγγελόπουλος), Έφορντ(57΄ Ροβίθης), Σταματάκος, Κάϊπερς

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News