default-image

Δεύτερη μεγάλη μάχη για τη 16χρονη που έπεσε από γέφυρα

Κρήτη
Δεύτερη μεγάλη μάχη για τη 16χρονη που έπεσε από γέφυρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

H πρώτη μάχη για τη 16χρονη που έπεσε από γέφυρα στα Χανιά κερδήθηκε αφού κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και έπεται ο δεύτερος αγώνας που πρέπει να δώσει, πιθανότατα στην αίθουσα  του χειρουργείου. Η μεταφορά της 16χρονης από τα Χανιά στο Ηράκλειο ξεκίνησε στις 11.30 το πρωί.

Οι γιατροί έκριναν αναγκαία τη μεταφορά της κοπέλας στην Ορθοπεδική κλινική του ΠΑΓΝΗ και όπως τόνισε στο neakriti.gr η διευθύντρια της ιατρικής υπηρεσίας του νοσοκομείου των Χανίων κ.Μπαρδάτσου «η 16χρονη έχει κατάγματα στην σπονδυλική στήλη και η μεταφορά της στο ΠΑΓΝΗ δρομολογήθηκε μέσω του ΕΚΑΒ. Στο νοσοκομείο οι γιατροί θα κρίνουν εάν είναι απαραίτητο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση».

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΤΙ ΕΣΩΣΕ ΤΗ 16ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΓΕΦΥΡΑ

Εξατάζεται η πιθανότητα επέμβασης

Δεν αποκλείεται η 16χρονη να υποβληθεί σε σπονδυλοδεσία για την ένωση των σπονδύλων και την σταθεροποίηση της σπονδυλικής στήλης, ωστόσο αυτό θα κριθεί τα επόμενα 24ωρα.

Η 16χρονη πάντως ήδη στάθηκε τυχερή μέσα στην ατυχία της καθώς ενώ έπεσε από μεγάλο ύψος στον κενό, έπεσε πάνω σε θάμνους ,γεγονός που όπως φαίνεται αποδείχθηκε σωτήριο. Αγωνία και για τους δικούς της ανθρώπους που περιμένουν να ξεπεράσει η κοπέλα την περιπέτεια υγείας.

Ρεπορτάζ: Φιλία Σαριδάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News