«Σανίδα» σωτηρίας για τους πληγέντες της Ιεράπετρας

Κρήτη
«Σανίδα» σωτηρίας για τους πληγέντες της Ιεράπετρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι παραγωγοί από την πληγωμένη Ιεράπετρα, λόγω της θεομηνίας, δεν έχουν ακόμα συνέλθει από το σοκ που υπέστησαν όταν είδαν την περιουσία τους καταστραμμένη.   

Γι' αυτό το λόγο, από το Δήμο Ιεράπετρας ανακοινώνεται πως οι ενδιαφερόμενοι που έχουν υποστεί ζημιά στα κτήματά τους από ανεμοστρόβιλο και ανεμοθύελλα στις 25 Ιανουαρίου, μπορούν να υποβάλουν στους αρμόδιους ανταποκριτές ΕΛΓΑ του Δήμου, Δήλωση Ζημιάς από σήμερα, Δευτέρα, μέχρι 9 Φεβρουαρίου.

Αυτό αφορά είτε τους αγρότες που έχουν ζημιά στο φυτικό κεφάλαιο είτε στο πάγιο κεφάλαιο.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ "ΙΣΟΠΕΔΩΘΗΚΑΝ" - ΣΤΙΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Που μπορούν να προσέρχονται οι ενδιαφερόμενοι

Α) Στο ΚΕΠ στην οδό Γιαννακού 20 για τις ζημιές που αφορούν: τη Δημοτική Κοινότητα Ιεράπετρας και τις Τοπικές Κοινότητες Δήμου Ιεράπετρας αρμόδιοι υπάλληλοι κ. Δασκαλάκη Μαρία, Ζαχαριαδάκης Γεώργιος, τηλ. Επικοινωνίας 2842340516.

Β) Στο Δημοτικό Κατάστημα της Δημοτικής Ενότητας Μακρύ Γιαλού για τις ζημιές που αφορούν τη Δημοτική Κοινότητα Μακρύ Γιαλού και τις Τοπικές Κοινότητες Αγίου Στεφάνου, Σταυροχωρίου, Ορεινού και Σχινοκαψάλων αρμόδια υπάλληλος Σωφρονά Αικατερίνη τηλ. Επικοινωνίας 2843340914.

Γ) Στην Τοπική Κοινότητα Μαλλών για τις ζημιές που αφορούν: την Τοπική Κοινότητα Μαλών, Μεταξοχωρίου-Χριστού στο Τοπικό Κατάστημα αρμόδια κ. Ράντου Χρύσα τηλ. Επικοινωνίας2842091229-230.

Μαζί με τη δήλωση πρέπει να υποβληθούν:

  • Ταυτότητα
  • Α.Φ.Μ.
  • Βιβλιάριο τραπέζης (ΙΒΑΝ)
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News