Θερμική κάμερα στις έρευνες για να βρεθεί η Ειρήνη Ρουσάκη

Κρήτη
Θερμική κάμερα στις έρευνες για να βρεθεί η Ειρήνη Ρουσάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέμπτη ημέρα αγωνίας για την Ειρήνη Ρουσάκη τα ίχνη της οποίας χάθηκαν την Τετάρτη 24/1 στα Πιλαλήματα Σητείας. Οι έρευνες συνεχίζονται με αντίπαλο το χρόνο και τις καιρικές συνθήκες καθώς η ηλικιωμένη γυναίκα που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας δεν έχει δώσει σημεία ζωής βυθίζοντας σε απόγνωση τους δικούς της.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι έρευνες επικεντρώνονται σε απόσταση 3 χιλιομέτρων μέτρων γύρω από το σπίτι της ενώ επιστρατεύτηκε και θερμική κάμερα.Στις έρευνες θα χρησιμοποιηθεί και πάλι drone όποτε το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες, καθώς το Σάββατο οι δυνατοί βοριάδες το «καθήλωσαν» στο έδαφος.    

Υπενθυμίζεται η ηλικιωμένη τα τελευταία χρόνια συνήθιζε να φεύγει από το σπίτι της παρόλο που είναι πολύτεκνη και έχει 11 παιδιά.Τα παιδιά της δεν μένουν στο χωριό και έτσι η γυναίκα που έμενε μόνη της, έχοντας καρδιολογικά προβλήματα και άνοια, δεν είχε την προστασία κάποιου δικού της ανθρώπου.

Μια ακόμη λεπτομέρεια στην υπόθεση της εξαφάνισης το γεγονός ότι συνήθιζε να φεύγει και την τελευταία φορά που έκανε ωτοστό και έφυγε από το σπίτι της βρέθηκε στη Μαρωνιά Σητείας.

Επίσης η γυναίκα είχε πάντα μαζί της το πιστό της σκυλί. Το τετράποδο βρέθηκε στο σπίτι της να την περιμένει που σημαίνει ότι είτε έφυγε με αυτοκίνητο , είτε βρίσκεται κάπου εκεί κοντά και την περιμένει.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ 24ΩΡΟ ΑΓΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΜΕΡΑΚΛΙΝΑ" ΓΙΑΓΙΑ

Ρεπορτάζ: Νίκος Πετάσης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News