default-image

Δραματική εξέλιξη για τροχαίο στο Λασίθι, πέθανε δικυκλιστής

Κρήτη
Δραματική εξέλιξη για τροχαίο στο Λασίθι, πέθανε δικυκλιστής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 82χρονος δικυκλιστής που τραυματίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο 4ο χλμ Ιεράπετρας -Σητείας σε τροχαίο , στο οποίο φέρεται ότι ενεπλάκη ΙΧΕ αυτοκίνητο που οδηγούσε επίσης ηλικιωμένη οδηγός, τελικά δεν τα κατάφερε.

Άφησε την τελευταία του πνοή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο αργά το βράδυ της ίδιας μέρας.

Το δίκυκλο που οδηγούσε λίγo πριν το μεσημέρι του Σαββάτου, ο 82χρονος , είχε κατεύθυνση προς την Ιεράπετρα, όπως και το επιβατηγό που οδηγούσε η 74χρονη, η οποία εξετάζεται αν ακούμπησε το μηχανάκι τη στιγμή που έκανε προσπέραση.

Έπεσε στο οδόστρωμα

Ο 82χρονος δικυκλιστής που πήγαινε με μικρή ταχύτητα όπως και το αυτοκίνητο, έπεσε επιτόπου και παρότι φορούσε κράνος  τύπου "καπελάκι" χτύπησε πέφτοντας στο οδόστρωμα.

Δεν τα κατάφερε

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον τραυματία στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας, όπου οι γιατροί, αφού του πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες, ζήτησαν τη διακομιδή του στο ΠΑΓΝΗ, όπου  άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ του Σαββάτου.

Το  Τμήμα  Τροχαίας Ιεράπετρας διενεργεί προανάκριση για να εξακριβώσει  τις ακριβείς συνθήκες κάτω απο τις οποίες βρέθηκε στο οδόστρωμα τραυματισμένος ο δικυκλιστής, ενώ για τα αίτια του θανάτου του, απαντήσεις αναμένεται να δώσει η ιατροδικαστική έκθεση μετά τη νεκροψία-νεκροτομή που θα διενεργηθεί στο ΠΑΓΝΗ.

Ρεπορτάζ: Νίκος Πετάσης

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News