Ειδήσεις

Μεσολόγγι: Τι έδειξε η νεκροψία για τον θάνατο της μητέρας

Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή και μέσα στο αυτοκίνητό της ένα μπιτόνι με πετρέλαιο.

Μεγάλες ποσότητες αιθάλης που προήλθαν από καύση πετρελαίου εισέπνευσε, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση η 44χρονη Ειρήνη Λαγούδη. Δεν στοιχειοθετείται έγκλημα.

Η γυναίκα εντοπίστηκε σύμφωνα με το thetoc.gr νεκρή στο μέρος που πήγαινε για να ηρεμήσει. Μέσα στο αυτοκίνητό της βρέθηκε και ένα μπιτόνι με πετρέλαιο.

Δηλητηριάστηκε η 44χρονη

Τα μέχρι στιγμής στοιχεία αποκαλύπτουν ότι η γυναίκα βρισκόταν στη ζωή όταν δηλητηριάστηκε. Επίσης, η ιατροδικαστική εξέταση δεν εντόπισε κάποιο τραύμα που να παραπέμπει σε χρήση όπλου ή αιχμηρού αντικειμένου, ενώ δεν υπάρχουν κακώσεις στο κεφάλι. Ακόμη, σύμφωνα πάντα με τα πρώτα στοιχεία, δε νέχει υπάρξει στραγγαλισμός.

Αυτό όμως που ανιχνεύθηκε είναι η αιθάλη στους πνεύμονες, δηλαδή το δηλητήριο, μονοξείδιο του άνθρακα που παράγεται από την καύση μαζούτ ή ντίζελ.

Πάντως, τα αίτια θανάτου της 44χρονης θα γίνουν πλήρως γνωστά όταν ολοκληρωθούν οι τοξικολογικές εξετάσεις.

Ένα πάντως ζήτημα το οποίο προβληματίζει τους αστυνομικούς είναι ότι δεν έχει βρεθεί το κινητό της τηλέφωνο.

Μέχρι τώρα η έρευνα της Αστυνομίας δείχνει πως η Ειρήνη Λαγούδη πριν πεθάνει, έστειλε δυο γραπτά μηνύματα με το κινητό της. Από αυτά το ένα είχε αποδέκτη συγγενικό της πρόσωπο και ένα ακόμα σε ένα άλλο πρόσωπο. Από το συγγενικό της πρόσωπο ζητούσε να προσέχει τα παιδιά της, ενώ στον άλλον άντρα έγραφε:

«Αγάπη μου, θα τα πούμε στην άλλη ζωή».

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΞΕΣΠΑ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΗΣ 44ΧΡΟΝΗΣ

Ο αδερφός της μίλησε για δολοφονία

Πάντως υπενθυμίζεται ότι ο αδερφός της Ειρήνης Λαγούδη με ξέσπασμα του στα ΜΜΕ εμφανίζεται πεπεισμένος πως η 44χρονη δολοφονήθηκε αναφέροντας «Αυτά που γράφονται για αυτοκτονία δεν ισχύουν. Πρόκειται ξεκάθαρα για εγκληματική ενέργεια. Οι δράστες την μετέφεραν στο αυτοκίνητο και την παράτησαν. Ήταν αγνώριστη και παραμορφωμένη από τα χτυπήματα. Ούτε εγώ ο ίδιος δεν μπόρεσα να την αναγνωρίσω στη φωτογραφία που μου έδειξε η αστυνομία».

Η Eιρήνη Λαγούδη-Γκουτζούνη, ήταν χήρα, μητέρα τριών παιδιών (25, 22 ετών και ενός ανηλίκου) και δεν είχε δώσει σημεία ζωής από το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, ενώ βρέθηκε τη Δευτέρα νεκρή μέσα στο αμάξι της στην παραλία Φωτμού (περιοχή Πετροχωρίου Θέρμου) στην Τριχωνίδα.

Το τελευταίο διάστημα χρέωναν στην άτυχη γυναίκα σχέση με έναν γιατρό. Λέγεται μάλιστα, ότι πριν λίγο καιρό ο εν λόγω γιατρός της είχε ζητήσει να χωρίσουν

Σχόλια