default-image

Προσφορά αγάπης από τους αστυνομικούς της Κρήτης

Κρήτη
Προσφορά αγάπης από τους αστυνομικούς της Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ανθρώπινο πρόσωπό της έδειξε για ακόμη μια χρονιά η ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη. Τις περασμένες ημέρες, όπως και σε όλη τη χώρα, έτσι και στο νησί μας, αστυνομικοί των υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Χανίων και Ρεθύμνου συγκέντρωσαν τρόφιμα, είδη ένδυσης και άλλα αγαθά για συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Τα είδη πρώτης ανάγκης προορίζονται για Ιερές Μητροπόλεις του νησιού, καθώς και άλλες κοινωνικές υπηρεσίες. Η παράδοση των ειδών πρώτης ανάγκης έγινε χθες και στις 22 Δεκεμβρίου: Χθες, ο διευθυντής Αστυνομίας Χανίων, αστυνομικός διευθυντής Γεώργιος Λυμπινάκης, μαζί με αστυνομικούς προσέφεραν τρόφιμα, παιχνίδια και είδη ένδυσης σε κοινωνική δομή των Χανίων.

Εξάλλου, την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Κρήτης, υποστράτηγος Κωνσταντίνος Λαγουδάκης, μαζί με το διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνου, ταξίαρχο Αντώνιο Ρουτζάκη, και το διοικητή του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Ρεθύμνου, αστυνόμο Α' Σπυρίδωνα Γερμανάκη, επισκέφτηκαν και προσέφεραν είδη πρώτης ανάγκης στην Ιερά Μητρόπολη Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων, στην Ενορία του Αγίου Κωνσταντίνου και σε Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ρεθύμνου.

«Τα συγκεντρωθέντα είδη προσφέρθηκαν ως μια συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς του έργου τους», αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε από την ΕΛ.ΑΣ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News