Ειδήσεις

Όταν η μαμά δεν είναι καλά, το γράμμα στον Άι-Βασίλη αλλάζει

Ελένη: «Ξέρω ότι υπάρχεις κα θέλω να πιστεύω ότι θα πραγματοποιήσεις το όνειρο μου. Να κάνεις καλά την άρρωστη μαμά μου».

«Ξέρω ότι υπάρχεις, ότι υπάρχει το πνεύμα σου και ικανοποιεί τα όνειρα των παιδιών. Θέλω να πιστεύω ότι θα πραγματοποιήσεις και το δικό μου. Να κάνεις καλά την άρρωστη μαμά μου».

Τα παραπάνω αποτελούν μέρος ενός γράμματος που έστειλε η μικρή Ελένη στον  Άι-Βασίλη και το μόνο που ζητάει είναι να γίνει καλά η μαμά της.

Το κορίτσι γνωρίζει πλέον ότι στην πραγματικότητα δεν υφίσταται ο αγαπημένος του Άγιος αφού όπως λέει στο γράμμα του όταν η μητέρα του ήταν καλά, ο Άγιος πάντα έστελνε δώρο και το έβαζε κάτω από το δέντρο, από τότε που εκείνη αρρώστησε, σταμάτησαν να έρχονται τα δώρα.

Παρόλα αυτά η μικρή συνεχίζει να ελπίζει και ζητάει να εκπληρωθεί η ευχή της, η μαμά της να γίνει και να ξαναχαμογελάσει.

Ένα γράμμα που έρχεται να υπενθυμίσει σε όλους μας ότι οι αξίες της ζωής δεν έχουν χαθεί και τα υλικά αγαθά έρχονται πάντα σε δεύτερη προτεραιότητα, αφού η υγεία αποτελεί  το ύψιστο αγαθό και καλύτερο δώρο για ένα παιδί  που η μόνη του επιθυμία είναι να γίνει καλά η μαμά του.

Το γράμμα ανέβασε στο FB o Ανδρέας Δημητρίου, εκπαιδευτικός /σχολικός σύμβουλος.

Σχόλια