default-image

Συνέχεια στο σερί θέλει σήμερα (15:00) ο ΟΦΗ με Παναχαϊκή

Ποδόσφαιρο
Συνέχεια στο σερί θέλει σήμερα (15:00) ο ΟΦΗ με Παναχαϊκή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά τις δύο σερί νίκες με Καλλιθέα και Εργοτέλη, στον ΟΦΗ σήμερα θέλουν να τριτώσει το καλό, φιλοξενώντας την Παναχαϊκή στις 15:00 στο «Γεντί Κουλέ».

Έχοντας πλέον ανέβει μόνος στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, αντιμετωπίζει μια ομάδα με εξαιρετικά δείγματα γραφής στο πρωτάθλημα, η οποία προβάλει και αυτή ως διεκδικήτρια της ανόδου. Η Παναχαϊκή διαθέτει την βαριά φανέλα όμως ο ΟΦΗ καλείται να δείξει ότι είναι… ΟΦΗ και να ξεπεράσει ένα κομβικό εμπόδιο στη μάχη των πρώτων θέσεων.

Κι αυτό γιατί αφ' ενός θα παραμείνει σίγουρα στην δεύτερη θέση και αφ' ετέρου θα περιμένει το αποτέλεσμα από την αναμέτρηση της Δόξας Δράμας με τον Άρη για να δει πως θα διαμορφωθούν οι νέες βαθμολογικές ισορροπίες στην τετράδα της κορυφής μετά το πέρας της 7ης αγωνιστικής.

Η καλή ψυχολογία είναι δεδομένη μετά τη νίκη στο Παγκρήτιο επί του Εργοτέλη και όλα μοιάζουν ιδανικά για ένα σημαντικό αποτέλεσμα. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες, με τον Μάριο Μάρτος όπως ήταν γνωστό να είναι εκτός πλάνων, όπως και οι άλλοι τρεις τραυματίες (Μονιάκης,  Οικονόμου, Περογαμβράκης). Το θετικό είναι ότι στην αποστολή βρίσκονται οι Στρέζος και Παπαστεριανός, που αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών. Την 20άδα αποτελούν οι: Στρέζος, Δερμιτζάκης, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Σιώπης, Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης, Μπολάκης,Ρούσσος, Νάστος, Χαντί, Πουρτουλίδης, Παπατόλιος, Παπαστεριανός, Μάνος, Ογκμποε, Κουσκουνάς,Λεάλ, Ορτέγκα, Κουτσιανικούλης. Πέρα από τους τέσσερις τραυματίες, εκτός έμειναν και οι Φαζός, Παναγιώτου, Πλευράκης, Κοντογιάννης.

Σε ανακοίνωσή της για τον αγώνα, η ΠΑΕ ΟΦΗ ανέφερε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Μια ακόμη «μάχη» στο σπίτι μας. Πάμε για μια ακόμη νίκη! Για ένα ακόμη βήμα για την άνοδο! ΟΦΗ ΕΙΣΑΙ!».

Fair Play από Snakes

 

Εντωμεταξύ, ο Σύνδεσμος Οπαδών Snakes προχώρησε σε μια κίνηση Fair Play, προτρέποντας τους μεμονωμένους οπαδούς της Παναχαϊκής να πάνε στο «Γεντί Κουλέ». Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά οι Snakes: «Μετά την απόφαση της Α.Δ. Ηρακλείου να μην επιτρέψει την οργανωμένη παρουσία φιλάθλων της Παναχαϊκής στο «Γεντί Κουλέ» για το μεταξύ μας παιχνίδι, θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε το εξής: Δεν έχουμε και δεν είχαμε κανένα πρόβλημα με την παρουσία των φιλάθλων της Παναχαϊκής όπως και οποιασδήποτε ομάδας της επαρχίας. Όσοι μεμονωμένοι φίλαθλοι της Παναχαϊκής βρεθούν στο σπίτι μας είναι καλοδεχούμενοι και να είναι σίγουροι πως δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα».

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα: 

Σήμερα (15:00)

ΟΦΗ - Παναχαϊκή (ΕΡΤ3): Ζαραβίνος (Αθηνών), Κρέτσιμος (Δυτ. Αττικής), Δουλγεράκης (Αν. Αττικής), 4ος: Γιαννουλάκης (Χανίων)

Αύριο (15:00)

Δόξα Δράμας - Άρης (ΕΡΤ3): Γρατσάνης (Τρικάλων), Νταλούκας (Τρικάλων), Παπαδημητρίου (Θεσσαλίας).

Παναιγιάλειος - Εργοτέλης: Μπαλατσούκας (Θεσπρωτίας), Καλαμπόκης (Αιτ/νίας), Αδαμόπουλος (Μεσσηνίας).

ΑΟΧ/Κισσαμικός - Σπάρτη: Κακριδής (Πειραιά), Πολυχρονιάδης (Αν. Αττικής), Κοκμοτός (Ρεθύμνου), 4ος: Βισκαδούρος (Ηρακλείου)

Πανσερραϊκός - Βέροια: Αγγελάκης (Μακεδονίας, Τζιώτζιος, Δημητριάδης (Θράκης).

Αιγινιακός - Καραϊσκάκης: Μπλούνας (Φθιώτιδας), Τίκας (Καρδίτσας), Παγούρας (Βοιωτίας).

Απόλλων Πόντου - Καλλιθέα (Web TV ΕΡΤ): Ρούσης (Θεσσαλίας), Εμπλιούκ, Κηλικιώτης (Ξάνθης).

Τρίκαλα - Απόλλων Λάρισας: Τεβεκέλης (Μακεδονίας, Μαλανδρής, Γούτας (Χαλκιδικής).

Η βαθμολογία

4.Δόξα Δράμας      13

5.ΑΕ Καραϊσκάκης      12

6.Απόλλων Πόντου      9

11.Αν. Καρδίτσας      7

12.Απόλλων Λάρισας      6

17.Εργοτέλης       2

Ρεπορτάζ: Μανόλης Βαρδαλαχάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News