Ειδήσεις

Έκκληση για Αλεξάνδρα & Γιάννη: Διανυκτέρευσαν στα παγκάκια

Για την Αλεξάνδρα και τον Γιάννη η ζωή δεν τα έφερε όπως οι ίδιοι τα υπολόγισαν .

Στην Αλεξάνδρα και τον Γιάννη με καταγωγή από μια ιστορική περιοχή της Πελοποννήσου η ζωή δεν τους τα έφερε και πολύ καλά.. όπως και σε πολλούς ανθρώπους άλλωστε.

Βρέθηκαν στο Ηράκλειο για δουλειά, τα πράγματα δεν πήγαν και τόσο καλά με συνέπεια να μην μπορούν να έχουν τα προς το ζην (αναγκάστηκαν να μείνουν ακόμα και σε παγκάκια).

Κάπου εκεί βρέθηκε ένας πολύ γνωστός και αγαπητός επιχειρηματίας του Ηρακλείου που μαθαίνοντας την ιστορία του, τον πήρε στη δουλειά του!

Νοίκιασαν ένα σπίτι.....και προσπαθούν σιγά-σιγά να ορθοποδήσουν!

Το θέμα έρχεται να αναδείξει η εθελοντική ομάδα "Κίτρινη Αποστολή", ζητώντας την ευαισθητοποίηση όλων προκειμένου να βρεθούν κάποια πράγματα που χρειάζονται αυτοί οι δύο άνθρωποι για να μπορέσουν να ζήσουν και να έχουν μια φυσιολογική ζωή ενόψει και Χριστουγέννων.

Μεταξύ άλλων αναφέρεται: Χρειάζονται κάποια πράγματα για να βάλουν στο σπιτικό τους για να ορθοποδήσουν!!!!

ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ????????

Μπορούμε να κάνουμε αυτούς τους ανθρώπους να περάσουν όμορφα και «ζεστά Χριστούγεννα»??? Μπορούμε να βοηθήσουμε αυτούς τους ανθρώπους να προχωρήσουν τη ζωή τους!! Νομίζω πως ναι!!!!!! Όποιος έχει κάτι απο τα παρακάτω και δεν τα χρειάζεται μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας!!

- KANAΠE 2ΘEΣIO H 3ΘEΣIO

- ΔIΠΛO KPEBATI ME H XΩPIΣ ΣTPΩMA

- TPAΠEZI KOYZINAΣ ME 3 KAPEKΛEΣ (EXOYN MONO MIA)

- ΣOMΠA

- OTIΔHΠOTE XAΛI AN YΠAPXEI

- THΛEOPAΣH AN YΠAPXEI

Σχόλια