default-image

Μανούλα και... πτυχιούχος η δική μας Βούλα!

Κρήτη
Μανούλα και... πτυχιούχος η δική μας Βούλα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάθε λόγο έχει να χαμογελά πλατιά και να είναι υπερήφανη η δική μας Βούλα Νεονάκη, η οποία πήρε το πτυχίο της ολοκληρώνοντας τις σπουδές στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Ελληνικού Πολιτισμού της Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ορκίστηκε σε κλίμα συγκίνησης, σε εκδήλωση που είχε έντονο «άρωμα» Κρήτης, καθώς ορκίστηκαν ακόμη ο δήμαρχος Κισσάμου Θοδωρής Σταθάκης και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού Κούφη Ρεθύμνου, Αντώνης Παπασηφάκης.

Η Βούλα παρά το γεγονός ότι είναι μανούλα, με πολλές υποχρεώσεις, κατάφερε να βρει χρόνο για να μελετήσει σκληρά, κάνοντάς μας όλους περήφανους, όπως πολλές ακόμα γυναίκες που πήραν το πτυχίο τους.

Μια από τις αριστούχους μάλιστα κατά την ορκωμοσία έκλαιγε από συγκίνηση, ενώ μια ακόμη μανούλα κρατούσε σφιχτά αγκαλιά την 4χρονη κόρη της!

Μετά την ορκωμοσία στήθηκε ένα μικρό γλέντι με ρακές και γλυκά για να επιφραγίσουν οι πτυχιούχοι τις συγκινητικές στιγμές.

Από όλους εμάς συγχαρητήρια στη Βούλα που κατάφερε να πετύχει το στόχο της και που μας απέδειξε ότι κάθε όνειρο μπορεί να γίνει αληθινό…!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News