default-image

«Άνθρωπος της πίστης»: Η ταινία με τη ζωή του Κέιλορ Νάβας

Ποδόσφαιρο
«Άνθρωπος της πίστης»: Η ταινία με τη ζωή του Κέιλορ Νάβας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Στην Κόστα Ρίκα, στις 28 Δεκεμβρίου «βγαίνει» στους κινηματογράφους η ταινία «Άνθρωπος της πίστης», με θέμα τη ζωή του τερματοφύλακα της Ρεάλ Μαδρίτης, Κέιλορ Νάβας. Μάλιστα ένα από τα τραγούδια που θα ακουστούν στην ταινία, δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή.

    «Ο Κέιλορ είχε επίσης σημαντική συμβολή στη μουσική της ταινίας. Ξεκίνησε να γράφει και να μοιράζεται τις ιδέες του με τον Αλεξ Κάμπος και από αυτή τη συνεργασία ήρθε το τραγούδι «Un Hombre de Fe», είπε η σκηνοθέτης της ταινίας Ντίνγκα Χάινες.

    Η ιστορία αρχίζει από  την παιδική ηλικία του στην πόλη Σαν Αντρές και δείχνει την εξέλιξη της αθλητικής σταδιοδρομίας του. Την μεταγραφή στην Ντεπορτίβο Σαπρίσα και το ντεμπούτο του στην εθνική ομάδα της Κόστα Ρίκα.

Στη συνέχεια φτάνει στην Ισπανία για την Αλμπαθέτε, την «μετακόμιση»  στην Λεβάντε και τελικά στην Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία έχει ανακηρυχθεί πρωταθλητής Ευρώπης.

Η ταινία, έχει διάρκεια 100 λεπτά και έχει γυριστεί μεταξύ Κόστα Ρίκα και Ισπανίας, ενώ συμπεριλαμβάνονται σκηνές του σταδίου Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Την Δευτέρα άρχισε η προπώληση των εισιτηρίων για την ταινία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News