default-image

Κάλυμνος: Νεκρός & χτυπημένος βρέθηκε ο αγνοούμενος φοιτητής

Κάλυμνος: Νεκρός & χτυπημένος βρέθηκε ο αγνοούμενος φοιτητής

Σε κοντινή απόσταση από το σημείο που εγκατέλειψε το ποδήλατο του την περασμένη Κυριακή, εντοπίστηκε το πτώμα του 21χρονου φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου.

Ο εντοπισμός του άτυχου φοιτητή έγινε στις 5:00 το απόγευμα του Σαββάτου, σε απόκρημνη περιοχή κοντά στη Χώρα Καλύμνου, 200 περίπου μέτρα από το σημείο που είχε βρεθεί το ποδήλατό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο φοιτητής ήταν άγρια χτυπημένος σε πρόσωπο, χέρια και πόδια, με τις αστυνομικές αρχές να εξετάζουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να πρόκειται για δολοφονία αφού φαίνεται να υπάρχουν τραύματα που δεν δικαιολογούνται από ατύχημα.

Σύμφωνα με μία εκδοχή ένας 14χρονος έφηβος που έπαιζε στην περιοχή, είδε το φοιτητή πεσμένο μπρούμυτα και υπέθεσε ότι πρόκειται για τον αγνοούμενο, ενημερώνοντας τη θεία του που με τη σειρά της ειδοποίησε τις αρχές.

Ενώ, κατά άλλες πληροφορίες, το πτώμα του άτυχου νέου εντοπίστηκε από κάτοικο του νησιού που είχε πάει να μαζέψει χόρτα.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρο και αστυνομικοί, ενώ γίνονται έρευνες και η περιοχή είναι αποκλεισμένη.

Θυμίζουμε πως το σημείο που βρέθηκε το ποδήλατο, είναι κατ΄ ομολογίαν κατοίκων του νησιού ένα σημείο το οποίο πηγαίνουν με αρκετή προσοχή, λόγω των παραβατικών στοιχείων που συχνάζουν εκεί.

Στις έρευνες συμμετείχαν άνδρες της ΕΜΑΚ, αστυνομικοί αλλά και εθελοντές που «χτένισαν» όλο το νησί.

Να σημειωθεί ότι ο νεαρός είχε πάει πρόσφατα στην Κάλυμνο για να επισκεφθεί την οικογένειά του που ζει εκεί. Η μητέρα του είναι καθηγήτρια στο νησί.

Πηγή: newpost.gr, ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News