default-image

Βρέθηκε ελπίδα: Ο μικρός Δημήτρης φεύγει για το ταξίδι ζωής

Κρήτη
Βρέθηκε ελπίδα: Ο μικρός Δημήτρης φεύγει για το ταξίδι ζωής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ταξίδι «ελπίδας» και ζωής, που τόσο περίμενε εκείνος και η οικογένειά του θα πραγματοποιήσει, τελικά, ο μικρός Δημήτρης, το 5χρονο «αγγελούδι» από τα Χανιά, στο οποίο Κρητικοί και άνθρωποι από όλη την Ελλάδα έδωσαν ένα αληθινό «χέρι» βοηθείας.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΔΗΜΗΤΡΗ

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚΑΙ Ο ΜΠΟ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ

Η οικογένεια του μικρού Δημήτρη κατάφερε να συγκεντρώσει τα χρήματα, ούτως ώστε ο 5χρονος να μεταβεί στο παιδιατρικό νοσοκομείο του Ηνωμένου Βασιλείου, Great Ormond Street Hospital, από το οποίο και αναμένεται να λάβει τη σωστή διάγνωση και η μεγάλη «περιπέτεια» της υγείας του να λάβει αίσιο τέλος.

Το Great Ormond Street Hospital είναι το μεγαλύτερο παιδιατρικό νοσοκομείο της Ευρώπης, στο οποίο και επείγει να μεταφερθεί ο μικρός Δημήτρης.

Σύμφωνα με τη μητέρα του 5χρονου, το κόστος του συγκεκριμένου ταξιδιού ξεπερνούσε τις 100.000 ευρώ, ποσό που πολλοί βοήθησαν να συγκεντρωθεί και μάλιστα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ" ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΔΗΜΗΤΡΗ

Μάλιστα, η μητέρα του Δημήτρη, κ. Ροζάκη Ιωάννα, με ένα μεγάλο «ευχαριστώ», δείχνει την ευγνωμοσύνη της σε όλους όσοι βοήθησαν να συγκεντρωθεί το χρηματικό ποσό και το παιδί της να μεταβεί στο νοσοκομείο.

Η ανάρτηση της μητέρας του μικρού Δημήτρη:

«Πραγματικα δεν ξερουμε πως να σας ευχαριστησουμε!!!

Ποσα ευχαριστω να πουμε σε ολους εσας! Σε ολους στο καθενα ξεχωριστα..

Τα ΜΜΕ, συμπαρασταθηκαν και σταθηκαν κοντα μας, ωστε το μηνυμα να ταξιδεψει και να το λαβει ο καθε ενας απο εσας που βοηθησατε και βοηθατε το Δημητρη μας..

Χιλιοευχαριστουμε τους Διασημους, το Bo, που μετεφερε το μηνυμα, τους απλους ανθρωπους που απο το υστερημα τους βοηθουν το Δημητρη μας, τους αγνωστους που εφτιαξαν προφιλ γιατι ηθεβλαν ανωνυμια, ολες τις αθλητικες ομαδες, ολους τους οργανισμους, ολες τις επιχειρησεις, ολες τις μανουλες, ολους τους φιλους που κινητοποιηθηκαν οπου μπορουσαν και ηξεραν, ολους που κοινοποιησαν, το αστυνομικο μεγαρο και την ομαδα των διαβατηριων, το επιμελητηριο χανιων, το εργατικο κεντρο, τον αλεξανδρο για την συμπαρασταση του, παρα το πολυ μεγαλο πονο του, τους ιδιωτες ιατρους, τη πρωτοβαθμια, όλα τα σχολεια, το 11νηπιαγωγειο και δημοτικο, τη διευθυντρια και τις νηπιαγωγους του Δημητρη μας, ΤΟ ΦΑΡΟ ΖΩΗΣ, ΤΗΦΩΝΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, συγνωμη αν ξεχνουμε καποιον, σας χιλιοευχαριστουμε!!

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ!!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News