default-image

Το πέρασμα της Ευρυδίκης από την Κρήτη έφερε... χαλάζι video

Κρήτη
Το πέρασμα της Ευρυδίκης από την Κρήτη έφερε... χαλάζι video

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το "χτύπημα" της Ευρυδίκης από τη Δευτέρα στην κεντρική και νότια χώρα έχει προκαλέσει τεράστιες ζημιές και τα έντονα καιρικά φαινόμενα συνεχίζονται και σήμερα Τρίτη, αφού ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα επηρεάσουν μεγάλο μέρος της χώρας.

Την ίδια ώρα η Κρήτη εμφανίζεται διψασμένη «ζητώντας» απεγνωσμένα τη βροχή προκειμένου να ποτιστούν οι καλλιέργειες και να δοθεί τέλος στην ανομβρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΕΥΡΙΔΙΚΗΣ- ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ

Το πέρασμα της «Ευρυδίκης» στο νησί μέχρι στιγμής, αναμφισβήτητα,  πιο ήπιο όμως στην Κρήτη έπεσε χαλάζι.

Στα ορεινά του νησιού και συγκεκριμένα στα Ανώγεια, υπήρξε έντονη χαλαζόπτωση και σε συνδυασμό με την έντονη βροχόπτωση δημιούργησαν ένα άκρως  χειμερινό σκηνικό.

Αδιάψευστος μάρτυρας το video που κατέγραψε κάτοικος της περιοχής το πρωί της Δευτέρας αν και μαρτυρίες σήμερα από τα Ανώγεια αναφέρουν ότι οι καιρικές συνθήκες είναι πολύ καλύτερες.

Παρακολουθήστε το video του κ. Νταγιαντά.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού στην Κρήτη:

Με τα νεότερα λοιπόν στοιχεία, στην τρέχουσα εβδομάδα η Κρήτη θα συνεχίσει να επηρεάζεται από το σχεδόν στάσιμο χαμηλό στα δυτικά της Ελλάδας με την τροφοδότηση ενός νοτίου ρεύματος.

Ο καιρός στα βόρεια του νησιού θα έχει διαστήματα καλοκαιρίας, ενώ πρόσκαιρα θα αυξάνουν οι νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα για κάποιες ασθενείς παροδικές βροχές.

Παρόμοιος θα είναι ο καιρός και στα νότια με τις πιθανότητες όμως για παροδικές βροχές να είναι μεγαλύτερες. Η τάση των ανέμων θα είναι γενικά από νότιες διευθύνσεις με την ένταση τους όμως να φθάνει στα 3 έως 4 Μποφώρ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News