Ειδήσεις

Νέα μαρτυρία «ξετυλίγει» το νήμα της εξαφάνισης της Μαντλίν

Μπορεί να έχουν συμπληρωθεί 10 ολόκληρα χρόνια από την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν, όμως οι έρευνες δεν έχουν σταματήσει με τις Αρχές να φαίνεται ότι «ξετυλίγουν» ολοένα και περισσότερο το νήμα της πολύκροτης υπόθεσης.  

Συγκεκριμένα, μία μαρτυρία για ύποπτες κινήσεις μίας γυναίκας έξω από το δωμάτιο της μικρής έδωσε νέα τροπή στις έρευνες των βρετανικών Αρχών, οι οποίες έλαβαν νέα χρηματοδότηση.

Οι ντετέκτιβ και οι αστυνομικοί που ξέρουν την υπόθεση, σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, ταξίδεψαν στην Βουλγαρία, προκειμένου να εντοπίσουν την μυστηριώδη γυναίκα με τα μωβ, η οποία μπορεί να θεωρηθεί «κλειδί» για την υπόθεση.

Μάλιστα η γυναίκα αυτή εθεάθη να παρατηρεί, λίγες ώρες πριν την εξαφάνιση της Μαντλίν, το διαμέρισμα της οικογένειας στο τουριστικό θέρετρο Ocean Club. Μάλιστα, μία μαρτυρία ανέφερε ότι η γυναίκα ήταν ντυμένη στα μωβ και έδειχνε ύποπτη.

Αν και αρχικά δεν είχαν δώσει βάση σε αυτή την πληροφορία, ωστόσο 10 χρόνια μετά, και ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε τέλμα, οι αστυνομικοί επανεξετάζουν την μαρτυρία, καθώς όπως αποδείχθηκε ο άνδρας της συγκεκριμένης γυναίκας, που ζούσε πολύ κοντά στο θέρετρο, είχε καταδικαστεί για σεξουαλική ασέλγεια σε ανήλικους.

Μάλιστα, το ζευγάρι αμέσως μετά την εξαφάνιση της Μαντλίν το 2007, έφυγε από την περιοχή χωρίς να υπάρχουν στοιχεία για το πού πήγαν. Σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, ο άνδρας απεβίωσε, ενώ η γυναίκα φαίνεται ότι μετακόμισε στην πατρίδα της, την Βουλγαρία.

Παρά τις εκτεταμένες έρευνες των Αρχών, η γυναίκα δεν έχει εντοπιστεί. Μία πηγή της αστυνομίας ανέφερε ότι αν και δεν υπάρχει κάποιο ακλόνητο στοιχείο για την ανάμειξή τους στην υπόθεση, ωστόσο θα πρέπει να ερευνηθεί αυτή η μαρτυρία, ώστε να αποκλειστεί από τις μελλοντικές έρευνες.

Πηγή: newsbomb.gr

Σχόλια