default-image

Βγαίνει το ζευγάρι του τελικού που θα έρθει στα «Δύο Αοράκια»

Μπάσκετ
Βγαίνει το ζευγάρι του τελικού που θα έρθει στα «Δύο Αοράκια»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η μεγάλη στιγμή (μέχρι την επόμενη) έφτασε για το Κύπελλο Ελλάδος. ΑΕΚ - Παναθηναϊκός (16:00και Άρης - Ολυμπιακός (18:30) με στόχο την πρόκριση στον τελικό του θεσμού που είναι προγραμματισμένος για τις 17 Φεβρουαρίου στο κλειστό στα «Δύο Αοράκια».

Την αρχή θα κάνουν η ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό. Η "Ένωση" θα παραταχθεί χωρίς απουσίες κόντρα στους "πράσινους", γλιτώνοντας το σοκ χθες (4/11), αφού στην τελευταία προπόνηση της ομάδας ο Δημήτρης Μαυροειδής δέχθηκε μία αγκωνιά στο πάνω μέρος του κεφαλιού και χρειάστηκε ράμματα. Πλήρης θα παραταχθεί και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος θέλει τη νίκη προκειμένου να δώσει το παρών στον τελικό του Κυπέλλου για 14η σερί σεζόν, αλλά και για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά την ήττα από την Μπασκόνια στην EuroLeague.

Στον δεύτερο ημιτελικό ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό για δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα, αφού οι δύο ομάδες είχαν τεθεί αντιμέτωπες και την προηγούμενη Κυριακή (29 Οκτωβρίου) για την 4η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, με τους "ερυθρόλευκους" να κερδίζουν με 80-55.

Η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη αναμένεται να παραταχθεί πλήρης, αφού ο Γιάννης Αθηναίου ξεπέρασε τον τραυματισμό του στον αστράγαλο, ενώ ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί σε ακόμα ένα παιχνίδι χωρίς τον αρχηγό του, Βασίλη Σπανούλη, ενός εκτός 12αδας αναμένεται να μείνει και ο νέος ξένος της ομάδας, Κάιλ Γουίλτζερ.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News