Ειδήσεις

«Έβγαλα λεφτά από τη Μενεγάκη - τώρα την "πουλάω" 1 ευρώ»

Απόστολος Παπανικολάου: Σπούδασα δύο παιδιά και μεγαλώνω άλλα δύο από την Ελένη Μενεγάκη»

Άκρως αποκαλυτπικός ο Απόστολος Παπανικολάου, γνωστός Έλληνας φωτογράφος που καλεσμένο στην εκπομπή Αποκαλυπτικά , αναφέρθηκε στα χρήματα που έβγαλε, φωτογραφίζοντας τη Μενεγάκη.

Ο ίδιος όπως τονίζει κατάφερε φωτογραφίζοντας την παρουσιάστρια να σπουδάσει δύο παιδιά και να μεγαλώσει άλλα δύο. Επίσης κάνει λόγο για το πόσο πουλάει μία φωτογραφία της αλλά κατά πόσο πουλάει ένα εξώφυλλο της:

Αναλυτικά η δήλωση του φωτογράφου:

«Είμαι 30 χρόνια στο χώρο. Ο πρώτος που ξεκίνησα να κάνω παπαρατσικά. Σήμερα δεν πουλάει κανένας. Μέχρι πριν καιρό είχαμε τη Μενεγάκη, τη Σκορδά, τη Μακρυπούλια, τη Βανδή. 5-6 άτομα που πούλαγαν. Ούτε αυτά πουλάνε πια». Και συνέχισε: «Η Ελένη Μενεγάκη συγκεκριμένα χθες κρύφτηκε. Μόλις με είδε, μπήκε στο αμάξι και έφυγε. Δεν με ενδιαφέρει γιατί. Εγώ συνεχίζω να την κυνηγάω, να τραβάω, αλλά πλέον δεν αξίζει και τον κόπο. Η Μενεγάκη είναι ρεκόρ για την ελληνική showbiz που αντέχει ακόμα. Εγώ σπούδασα δύο παιδιά και μεγαλώνω άλλα δύο από την Μενεγάκη. Δηλαδή έβγαλα λεφτά από τη Μενεγάκη. Όταν ήταν στα ντουζένια και πουλούσε. Ακόμα και τώρα που έχει πέσει η τιμή, πάλι συνεχίζουμε να βγάζουμε. Θα σου πω ενδεικτικά τα νούμερα για να καταλάβεις. Αν την πούλαγα παλιά 10 ευρώ, τώρα έχει πέσει στο ένα ευρώ. Και υποτίθεται είναι η πρώτη, φαντάσου τι γίνεται με τους δεύτερους, τρίτους κλπ. Ένα περιοδικό αποφάσισε μια Τετάρτη να μη βάλει τη Μενεγάκη εξώφυλλο και βάλανε το τρίτο παιδί του Ρουβά αποκλειστικό. Έπεσε 3,500 φύλλα κάτω. Άμα βγάλεις τη Μενεγάκη από το εξώφυλλο έπεσες», δήλωσε στην κάμερα του Αποκαλυπτικά.

Σχόλια