default-image

Αυτά μόνο στην Ελλάδα... δεν γίνονται!

Ποδόσφαιρο
Αυτά μόνο στην Ελλάδα... δεν γίνονται!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια εικόνα χίλιες λέξεις, όπως αυτή που μαρτυρεί την κολοσιαία διαφορά που κάνει το επαγγελματικό μας πρωτάθλημα να φαντάζει τόσο μίζερο μπροστά σε άλλα της Ευρώπης...

Αυτή η εικόνα αποδεικύει την συγκριτική διαφορά, σκεπτόμενοι και μόνο τι σίριαλ έγινε πριν από λίγους μήνες με την πρωτοβουλία της ΕΠΣΗ, να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι οι "μεγάλοι" (τρόπος του λέγειν) του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και πόσα χρόνια κρατά αυτή η δύσωσμη κολώνια.

Ακόμη και με την πιο παρδαλή φαντασία, ένας καλλιτέχνης δεν θα μπορούσε να δημιουργήσει με ρεαλιστικό τρόπο την αντιστοιχία αυτού του τραπεζιού με τους δικούς μας.

Να εικονίζονταν δηλαδή όπως κάνουν εδώ, σε ρεστοράν της Νέας Υόρκης, οι ιδιοκτήτες της Άρσεναλ, της Γιουνάιτεντ και της Λίβερπουλ όπου βρέθηκαν για να συζητήσουν θέματα που αφορούν κοινά ποδοσφαιρικά συμφέροντα.

Σουρεαλιστικά ή εικονικά μόνο θα μπορούσε, να επεικονίζονταν στο ίδιο τραπέζι να τρώνε συζητώντας για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Super League ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Ιβάν Σαββίδης με  τον Δημήτρη Μελισσανίδη, με φόντο τα σούρτα φέρτα των μπράβων τους...

Απλά συνεχίζουμε να ζούμε στην μακαρία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Καπιταλιστικά πάντως, ως έχει η πραγματικότητα, λέγεται πως οι Εγγλέζοι, πήγαν εκεί γιατί φέρεται να  διεκδικούν περισσότερα έσοδα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα σε σχέση με τις μικρότερες ομάδες, αναζητώντας και φόρμουλα για ακόμη περισσότερα χρήματα και από τα τηλεοπτικά των μεταδόσεων στο εξωτερικό. Τουλάχιστον αυτά αναφέρονται.

Πολύ καλή η κίνηση της ΕΡΤ να μεταδίδει  στην ιστοσελίδα της, αγώνες της Volley League και της Football League από το ert.gr και στο Facebook Live.

Οι φίλοι του ΟΦΗ είχαν τεράστιο ενδιαφέρον για την πρεμιέρα της ομάδας τους στις Σέρρες τη Δευτέρα (3μ.μ.) και το γεγονός ότι το Πανσερραϊκός - ΟΦΗ, είναι το ματς που προγραμματίζει να δείξει με αυτόν τον τρόπο η ΕΡΤ, είναι πολύ σημαντικό. Το άλλο για τη Volley League θα είναι την Κυριακή 29 Οκτωβρίου  και ώρα 18:00, με τον αγώνα ΠΑΟΚ - Κηφισιά απευθείας από το Κλειστό της Πυλαίας.

Καλό θα είναι πάντως, να υπάρχει και επίσημη ενημέρωση τύπου, από τον δημόσιο φορέα, πέραν από τα ρεπορτάζ έγκυρων συναδέλφων των media.

Αυτή η ανάρτηση για «πεντάρες» ζητά επειγόντως αποκατάσταση. Ο ΟΦΗ πάει Σέρρες να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και διαβάζοντας σχόλια από τους φιλάθλους των γηπεδούχων, βλέπουμε ήδη να έχουν γίνει υλικό κλίματος και καλωσορίσματος.

Εκεί πάντως, υπάρχει λογοπλαστική τρέλα από το διάσημο -γι αυτό το λόγο- γραφείο τύπου της ΠΑΕ Πανσρερραϊκός, που συνδυάζει τη ζήτηση των εισιτηρίων διαρκείας και την πρώτη με τον ΟΦΗ, με εξαφάνιση σε «ρυθμούς καλάσνικοφ»!

Όπως γράφουν μάλιστα, «η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται απ' τα γραφεία των σαψαλωμένων μας έχοντας προκαλέσει  οξεία σαψαλίτιδα, με στόχο να ξαναδούμε εικόνες του παρελθόντος με κατάμεστες κερκίδες»!

Μη φοβάται τίποτα ο Παναθηναϊκός, αφού ξεπέρασε την περίπτωση του Ταυλαρίδη, έστω κι ελέω Οδυσσέα Βλαχοδήμου! Ο βαθμός συμβολισμού του «οιωνού», είναι έντονος!

Βρε τις «Αμαζόνες Κορινθίας 2013»! Έστειλαν αδιάβαστες τις 29 ΕΠΣ και τις 9 ΠΑΕ που ζήτησαν γενική συνέλευση στην ΕΠΟ για την περιβόητη υπόθεση της κάρτας υγείας. «Καπούτ» η συνέλευση και τρέχα γύρευε μέχρι τις 7 Ιανουαρίου, που θα συζητηθούν τα ασφαλιστικά.

Είναι άγνωστη η όποια ιογενής ή σκόπιμη παρενέργεια σε άλλες χώρες στον πλανήτη, των όσων τρέχουν από χτες στην Καταλονία, για να εστιάσουμε το ενδιαφέρον μας, με το πώς και τι με την Μπαρτσελόνα.

Κυριακή με οικοδεσπότη τον Εργοτέλη. Δευτέρα με φιλοξενούμενο τον ΟΦΗ στις Σέρρες. Η ανώτερη ποδοσφαιρική έκφραση του Ηρακλείου, σε δράση πρεμιέρας! Ευχές για νικηφόρα ξεκινήματα!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News