default-image

Ο Λεβαδειακός με Π.Γιακουμάκη, ισόπαλος με τον ΠΑΣ (1-1)

Ποδόσφαιρο
Ο Λεβαδειακός με Π.Γιακουμάκη, ισόπαλος με τον ΠΑΣ (1-1)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πέτρος Γιακουμάκης έχει εξελιχθεί σε πρωταγωνιστή του καλύτερου Λεβαδειακού των τελευταίων (τουλάχιστον) χρόνων. Και σήμερα με δικό του γκολ στέρησε από τον ΠΑΣ Γιάννινα του Γιάννη Πετράκη το "διπλό" μέσα στη Βοιωτία με το 1-1 να είναι το σκορ στην αναμέτρηση Λεβαδειακού-ΠΑΣ Γιάννινα...

Οι δύο ομάδες προσέφεραν όμορφο θέαμα, ειδικά στο δεύτερο μέρος, παίρνοντας από ένα βαθμό. Οι Ηπειρώτες προηγήθηκαν με τον Πέδρο Κόντε, ωστόσο οι Βοιωτοί αρνήθηκαν γι' ακόμα μία φορά να χάσουν και ισοφάρισαν με όμορφη κεφαλιά του Γιακουμάκη για το τελικό 1-1, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή.

Ο Λεβαδειακός έχασε την ευκαιρία να βρεθεί μόνος πρώτος στη βαθμολογία, ωστόσο παρέμεινε για αήττητος στο πρωτάθλημα, δείχνοντας πως πρόκειται για μία δυσκοκατάβλητη ομάδα. Όσον αφορά στον ΠΑΣ, συνέχισε την ανοδική πορεία του, αποδεικνύοντας πως θα είναι γι' ακόμα μία χρονιά μία υπολογίσιμη δύναμη στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Ζοζέ Ανιγκό, σε σχέση με το νικηφόρο παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό, προχώρησε σε μία -αναγκαστική- αλλαγή στην αρχική ενδεκάδα. Ο Φαβάρο Αμαράλ πήρε τη θέση του Γιάννη Ζαραδούκα, ο οποίος αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού κι έμεινε εκτός αποστολής.

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Βοιωτίας

Διαιτητής: Αλέξανδρος Τσαμούρης (Πειραιά)

Βοηθοί: Ράινχαρτ Μπούξμπαουμ (Αν. Αττικής), Παντελής Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής)

4ος: Αθανάσιος Τζήλος (Λάρισας)

Γκολ:  63' Γιακουμάκης / 45 +1' Κόντε

Κάρτες: 15' Λεονάρντο, 55' Μεντί, 90 +2' Νιάς / 53' Μπουκουβάλας

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό): Επασί, Τσαμπούρης, Τριποτσέρης, Λεονάρντο, Μεντί, Αμαράλ (46' Μπελγκαζουανί), Νιάς, Μητρόπουλος, Τόνι Σίλβα (46' Γιακουμάκης), Γιουσούφ, Μπραντάο.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Μιχαήλ, Μαυροπάνος, Ναδάλες, Λίλα, Τζημόπουλος, Γαρουφαλιάς (77' Νικολιάς), Γιάκος (87' Μανθάτης), Χαλκιαδάκης (87' Σολτάνι), Κόντε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News