Ειδήσεις

Λύγισε ο Γ.Λεμπιδάκης: Αν δεν ήταν η αστυνομία δεν θα ήμασταν εδώ vid

Η γιορτή της Αστυνομίας στην οποία παραβρέθηκε ο κ. Λεμπιδάκης αποτέλεσε αφορμή να ξυπνήσουν μνήμες από τα όσα τραγικά βίωσε η οικογένεια.

18 μέρες από την απελευθέρωση του Μιχάλη Λεμπιδάκη και ήρθε η σειρά του πατέρα του Γιάννη να... λυγίσει. Ο γιος του είναι ζωντανός, μακριά από τα χέρια των απαγωγέων του, στην αγκαλιά της οικογένειας του, προσπαθώντας να αφήσει πίσω του το πιο δυσάρεστο γεγονός που σημάδεψε τη ζωή τη δική του και των δικών του ανθρώπων.

Η γιορτή της Αστυνομίας στην οποία και παραβρέθηκε σήμερα ο κ. Λεμπιδάκης αποτέλεσε την αφορμή να ξυπνήσουν μνήμες από τα όσα τραγικά βίωσε και τις ώρες αγωνίας που πέρασε η οικογένεια του επιχειρηματία στην διάρκεια της ομηρίας των 6 μηνών του Μιχάλη.  

Η λύτρωση για την οικογένεια μπορεί να ήρθε επιτέλους με την απελευθέρωση του επιχειρηματία και υπό την καθοδήγηση πάντα,  άριστη συνεργασία και συνδρομή της  Ελληνικής Αστυνομίας, όμως οι μνήμες των όσων δραματικών στιγμών προηγήθηκαν δε θα σβήσουν ποτέ.

Παρολαυτά σήμερα ο Γιάννης Λεμπιδάκης ήταν εκεί. Στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου για έναν και μοναδικό σκοπό . Να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Αστυνομία που κατάφερε για πολλούς το ακατόρθωτο… Ο γιος του όχι μόνο  δεν είναι πλέον  όμηρος, αλλά είναι ελεύθερος και  χωρίς να έχει πάθει το παραμικρό.

Με συγκίνηση και σπασμένη φωνή παίρνει θέση στο βήμα της εκδήλωσης της αστυνομίας,  ο πατέρας Γιάννης και όχι ο επιφανής Κρητικός κ. Λεμπιδάκης.

«Είμαι συγκινημένος που βρίσκομαι σήμερα εδώ. Να πω τα Χρόνια Πολλά και να πω τις πολλές ευχαριστίες μου στην αστυνομία όχι μόνο για την απελευθέρωση. Από την πρώτη στιγμή αυτού του δραματικού γεγονότος ήταν κοντά μας, κάθε στιγμή .Γιατί αν δεν υπήρχε κοντά η αστυνομία, δεν θα ήμασταν σήμερα εδώ, η οικογένεια μας δεν θα ήταν σήμερα εδώ.

Η Αστυνομία τιμά τον προστάτη της Άγιο Αρτέμιο

Στις 20 Οκτωβρίου 2017,εορτάζεται πανελλαδικά, η καθιερωμένη «Ημέρα του Προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας, Μεγαλομάρτυρος Αγίου Αρτεμίου».

Στις 10.30 τελέστηκε Δέηση στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Μηνά όπου παρίστατο συμπροσευχόμενος, ο Σεβασμιότατος  Αρχιεπίσκοπος  Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος ενώ ακολούθησε στις 11.30, δεξίωση στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

Φωτογραφίες -Βίντεο: Νικος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια