default-image

Προπονητής στην Ακαδημία της ΑΕΚ Κατσαμπά ο Ν. Καζάκος

Ποδόσφαιρο
Προπονητής στην Ακαδημία της ΑΕΚ Κατσαμπά ο Ν. Καζάκος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Νίκος Καζάκος, εν ενεργεία ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Κατσαμπά, εντάχθηκε στο προπονητικό επιτελείο της ακαδημίας της ομάδας που έχει επίσημη συνεργασία με το δίκτυο Ακαδημιών της ΑΕΚ...

Η σχετική ανακοίνωση από την ομάδα του Κατσαμπά αναφέρει:

"Έχοντας περάσει απ'όλα τα "τμήματα" της ΑΕΚ, ο Νίκος Καζάκος από το 2013 έως και σήμερα είναι ένας εκ των αρχηγών του συλλόγου. Το 2001 εντάχθηκε στην ακαδημία των κιτρινόμαυρων ως αθλητής και το 2003 "μετακινήθηκε" στον Ηρακλή Ηρακλείου όπου αγωνίστηκε μία χρονιά, στην τότε θυγατρική ομάδα της ΑΕΚ.

Από το 2004 έως και σήμερα, ο Νίκος Καζάκος αγωνίζεται με την φανέλα της ΑΕΚ ανελλιπώς.

Η ανακοίνωση της ακαδημίας της ΑΕΚ, αναφέρει: «Η διοίκηση της ακαδημίας της ΑΕΚατσαμπά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Νίκο Καζάκο, ο οποίος εντάχθηκε στο προπονητικό επιτελείο της ακαδημίας μας.

Ο Νίκος Καζάκος, αποτελεί έναν εκ των αρχηγών της πρώτης ομάδας, έχει υπηρετήσει με σεβασμό, συνέπεια και ήθος την ομάδα της ΑΕΚ ως ποδοσφαιριστής της από το 2001 έως και σήμερα. Καλωσορίζουμε τον Νίκο Καζάκο και στην οικογένεια της ακαδημίας της ΑΕΚατσαμπά και του ευχόμαστε καλή αρχή και καλή σταδιοδρομία στη νέα σελίδα της καριέρας του που ανοίγει και πάλι, φορώντας τα κιτρινόμαυρα."

Στη φωτογραφία ο υπεύθυνος-προπονητής της ακαδημίας της ΑΕΚ Κατσαμπά Γιώργος Παναγιωτάκης (αριστερά) και ο Νίκος Καζάκος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News