default-image

Χιλιάδες μπάλες σανό στις φλόγες, κατέρρευσε οροφή αποθήκης

Κρήτη
Χιλιάδες μπάλες σανό στις φλόγες, κατέρρευσε οροφή αποθήκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

2.000 μπάλες σανό που βρίσκονται καταπλακωμένες κάτω από την οροφή αποθήκης που λαμπάδιασε το βράδυ του Σάββατου κοντά στο χωριό Ευαγγελισμός του Δήμου Μινώα Πεδιάδος, δεν αφήνουν περιθώρια εφησυχασμού στην πυροσβεστική, δυνάμεις της οποίας παραμένουν στο σημείο εδώ και ώρες.

Η φωτιά ξέσπασε στην αποθήκη πριν τις 10 το βράδυ του Σαββάτου και στο σημείο έσπευσε ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής με δεδομένο ότι επρόκειτο για αποθήκη έκτασης 300 τ.μ. και μέσα σε αυτήν υπήρχαν αμέτρητες μπάλες σανό.

Στη διάρκεια της νύχτας η μανία της φωτιάς ήταν τέτοια που η οροφή έπεσε καλύπτοντας τις μπάλες. Οι πυροσβέστες είχαν καταφέρει εδώ και ώρες  να την ελέγξουν, ωστόσο όπως εκτιμούν επειδή πρόκειται για ένα «επικίνδυνο» και «ύπουλο» προϊόν, παραμένουν στο σημείο καθώς δεν γνωρίζουν κάτω από την οροφή όπου και βρίσκονται οι μπάλες, τι συμβαίνει.

Ευτυχές το γεγονός, ότι η αποθήκη δεν βρίσκεται κοντά σε κατοικημένη περιοχή ενώ 3 οχήματα με 9 πυροσβέστες παραμένουν στο σημείο για να προλάβουν τυχόν αναζωπύρωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΦΩΤΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΣΤΕΛΙΟΥ

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News