Ειδήσεις

Δεν άντεξε τελικά η καρδιά του κυνηγού από τα Χανιά

Τραγική κατάληξη είχε το κυνήγι για Χανιώτη ο οποίος μαζί με ένα ακόμη άτομο είχαν πάει το πρωί του Σαββάτου στην ορεινή περιοχή Κακόβολη.

Τραγική κατάληξη είχε το κυνήγι για γνωστό Χανιώτη επιχειρηματία ο οποίος μαζί με ένα ακόμη άτομο είχαν πάει το πρωί του Σαββάτου στην ορεινή περιοχή Κακόβολη στις Πάχνες των Λευκών ορέων.

Ο άτυχος 55χρονος κάποια στιγμή αισθάνθηκε δυσφορία και έχασε τις αισθήσεις του συνέπεια όπως όλα δείχνουν καρδιακού επεισοδίου πού υπέστη.

Άμεσα το άτομο πού βρισκόταν μαζί του ειδοποίησε τις αρχές και ξεκίνησε επιχείρηση της πυροσβεστικής.

Πέντε άτομα από το κλιμάκιο Ανώπολης και δύο ακόμη από την πυροσβεστική υπηρεσία Βρυσών ξεκίνησαν προκειμένου να φτάσουν στο σημείο, το οποίο είναι δύσβατο και βρίσκεται και σε μεγάλο υψόμετρο.

Η προσέγγιση όμως ήταν ιδιαίτερα δύσκολη με αποτέλεσμα να επικοινωνήσουν με το κέντρο επιχειρήσεων και να ζητήσουν εναέριο μέσο.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ

Άμεσα ο διοικητής των πυροσβεστικών υπηρεσιών Κρήτης Γιάννης Μαραγκάκης επικοινώνησε με την πολιτική προστασία όπου ζήτησε να έρθει ελικόπτερο.

Με σημαντική καθυστέρηση το ελικόπτερο απογειώθηκε τελικά και προσέγγισε την περιοχή όπου βρισκόταν ο 55χρονος άνδρας όμως λόγω της χαμηλής νέφωσης δεν μπορούσε να προσγειωθεί.

Τελικά τα κατάφερε και γύρω στις 15:50 το ελικόπτερο προσγειώθηκε στο γήπεδο της Ανώπολης, όπου οι διασώστες έκαναν ότι μπορούσαν όμως για τον 55χρονο ήταν ήδη αργά.

Στη συνέχεια η σορός του άτυχου επιχειρηματία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων, όπου και θα διενεργηθεί η νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Πηγή: kriti24

Σχόλια