default-image

Παπαδόπουλος: Ο στόχος είναι ένας, η άνοδος

Αθλητισμός
Παπαδόπουλος: Ο στόχος είναι ένας, η άνοδος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με δύο εκτός έδρας αποστολές ξεκινάει ο ΟΦΗ στο νέο πρωτάθλημα της Football League, όμως η ομάδα του Ηρακλείου έχει «χτιστεί» με το… μέταλλο του νικητή. Αυτό αποτυπώνεται και στα λόγια του Νίκου Παπαδόπουλου, που μίλησε στη «Νέα Κρήτη» για την κλήρωση της ερχόμενης ποδοσφαιρικής σεζόν και το πρώτο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό.

Ο έμπειρος προπονητής των Κρητικών υπογράμμισε αρχικά ότι οι ποδοσφαιριστές είναι πλέον σε αγωνιστικούς ρυθμούς: «Είναι πολύ σημαντικό ότι επιτέλους ξεκινάει το πρωτάθλημα. Τις τελευταίες εβδομάδες ήταν δύσκολο να κρατήσουμε τους ποδοσφαιριστές συγκεντρωμένους. Όσο καλές κι αν είναι οι προπονήσεις ή τα φιλικά παιχνίδια, όταν δεν ξεκινάνε οι επίσημες υποχρεώσεις είναι δύσκολο στο ψυχολογικό κομμάτι. Είναι λοιπόν σπουδαίο ότι βρισκόμαστε πλέον σε ρυθμούς πρωταθλήματος».

Η… διαδρομή του ΟΦΗ για το στόχο της ανόδου θα ξεκινήσει από την έδρα του Πανσερραϊκού, με τον 46χρονο τεχνικό να επισημαίνει ότι ο ΟΦΗ ως μεγάλη ομάδα έχει την υποχρέωση να αγωνιστεί μόνο για τη νίκη και με την ανάλογη νοοτροπία: «Η ομάδα είναι έτοιμη αγωνιστικά, έχοντας δουλέψει όλο αυτό το διάστημα. Μπορεί να παίζουμε εκτός έδρας τα δύο πρώτα παιχνίδια, όμως για μας είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε στην πρεμιέρα. Πάντα οι πρεμιέρες έχουν λίγο άγχος, γιατί κάθε ομάδα θέλει να ξεκινήσει καλά για το στόχο που έχει θέσει. Εμείς έχουμε ένα στόχο από την αρχή, που είναι η άνοδος στην Σούπερ Λίγκα. Είμαστε υποχρεωμένοι σαν μεγάλη ομάδα, να κερδίσουμε το πρώτο ματς και να ξεκινήσουμε όπως πρέπει. Αυτή είναι η νοοτροπία μας, η φιλοσοφία μας και αυτό θα κάνουμε».

Ρεπορτάζ: Γιάννης Καλιακάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News