Ειδήσεις

Στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του STAR η Πόπη

Αλλαγές και στο STAR καθώς η Πόπη Τσαπανίδου αφήνει την πρωινή ενημερωτική ζώνη για να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στο δελτίο ειδήσεων του μεσημεριού.

Από την ερχόμενη Δευτέρα (25/9)  και κάθε μέρα (Δευτέρα - Παρασκευή) στις 15:00, η Πόπη Τσαπανίδου θα παρουσιάζει το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του STAR. Θα βρίσκεται δηλαδή αντιμέτωπη με το αντίστοιχο δελτίο της ΕΡΤ-1 που μεταδίδεται και θα παρουσιάζει η Σταυρούλα Χριστοφιλέα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του STAR Πόπη Τσαπανίδου «μαζί με το τεχνικό και δημοσιογραφικό επιτελείο του σταθμού θα παρουσιάζει στο ωριαίας διάρκειας δελτίο, την επικαιρότητα σε όλες τις πτυχές της. Με έμφαση στην αντικειμενική ενημέρωση, φροντίζοντας παράλληλα να υπάρχει χώρος και χρόνος για  τις ευχάριστες και αισιόδοξες πλευρές της καθημερινότητας. Ένα γρήγορο, διαδραστικό δελτίο, με απευθείας συνδέσεις, έγκυρο και άμεσο ρεπορτάζ».

Αλλαγές θα υπάρξουν από τις 25/9 και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων (19.55) του καναλιού της Κηφισίας που παρουσιάζει η Μάρα Ζαχαρέα, καθώς θα χρησιμοποιηθούν νέα σκηνικά, σήματα και γραφικά.

Πηγή: efsyn.gr

Σχόλια