Ειδήσεις

Εφ' όλης της ύλης ο Αλέξης Χαρίτσης στην ΚΡΗΤΗ TV - video

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗTV και στον δημοσιογράφο Νίκο Παναγιωτόπουλο μίλησε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας Αλέξης Χαρίτσης.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV και στον δημοσιογράφο Νίκο Παναγιωτόπουλο μίλησε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας Αλέξης Χαρίτσης ο οποίος βρίσκεται στο νησί της Κρήτης στο πλαίσιο των εργασιών του Αναπτυξιακού Περιφερειακού Συνεδρίου.

Ο κ. Χαρίτσης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο αναπτυξιακό στρατηγικό μοντέλο το οποίο θα πρέπει να υλοποιηθεί με τάχιστους ρυθμούς παραδεχόμενος ότι το νησί αποτελεί έναν από τους κεντρικούς πυλώνες στήριξης της ελληνικής οικονομίας.

Χαρακτήρισε άσχημη την κατάσταση που επικρατεί στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι μέσα στο 2018 θα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες χρηματοδότησης αποκατάστασης των δικτύων ύδρευσης στο Ηράκλειο.

Τέλος, έπειτα από σχετική ερώτηση τόνισε ότι το θέμα του ανασχηματισμού αφορά αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο τον Πρωθυπουργό εκφράζοντας παράλληλα την βεβαιότητα ότι η ελληνική οικονομία έχει εισέλθει σε τροχιά ανάπτυξης.

Δείτε το βίντεο:

Σχόλια